"Κόλαφος" η Ναταλία Γερμανού για τον Μάρκο Σεφερλή: «Καλό θα ήταν να υπάρχει λίγο φιλτράρισμα»

«Ήλπιζα κι ευχόμουν ότι θα την είχε δει στο κείμενό του και θα είχε πει όχι μάγκες»

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Το μεσημέρι της Κυριακής 10/4 μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» η Ναταλία Γερμανού θέλησε να τοποθετηθεί για τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Super Mammy» καθώς έχει προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων, με την φράση του Μάρκου Σεφερλή.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Θα σας πω την άποψή μου. Τον Μάρκο τον γνωρίζω χρόνια, τον έχω φιλοξενήσει σε εκπομπές μου. Πιστεύω ότι είναι ένας πολύ ταλαντούχος ηθοποιός κι όποτε έχουμε βρεθεί, έχω διασκεδάσει. Ο Μάρκος Σεφερλής όταν είναι καλεσμένος ή αυτοσχεδιάζει στο θέατρο κι είναι διαδραστικός, πολλές φορές είναι πολύ αστείος.

Το κάνει ωραία. Δεν ξέρω ποιος του έγραψε αυτήν την ατάκα ότι είδα ένα βιαστή στο δρόμο κι ότι άρχισα να τρέχω και τι έγινε, δεν τον πρόλαβα. Παρόλα αυτά στην Ελλάδα του 2022 κι έχουμε δύο πολύ γνωστούς συναδέλφους του να βρίσκονται προφυλακισμένοι για το αδίκημα του βιασμού, δεν θα έπρεπε να υπάρχει αυτή η ατάκα.

Επειδή είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος πίστευα, ήλπιζα κι ευχόμουν ότι θα την είχε δει στο κείμενό του και θα είχε πει όχι μάγκες, αυτό δεν μπαίνει. Με κάθε σεβασμό στο κοινό του Μάρκου, που είναι μεγάλο, γελά, ξεδίνει και γεμίζει το χώρο που εμφανίζεται ότι καλό θα ήταν να υπάρχει λίγο φιλτράρισμα ειδικά τέτοιες εποχές και σε τέτοιου είδους αστεία. όντως αυτή η φράση ήταν απαράδεκτη και θα το κλείσω με κάθε αγάπη προς τον άνθρωπο Μάρκο.».

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού

«Δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς» - Ο Μάρκος Σεφερλής "σπάει" την σιωπή του για το Super Mammy

Στην δικαστική του νίκη στην αγωγή που έκανε στην Έλενα Ακρίτα θέλησε να απαντήσει με μια ανάρτησή του ο Μάρκος Σεφερλής, αναφορικά με όσα γράφτηκαν για αυτόν μετά την εξέλιξη αυτή.

«Με ρωτάτε γιατί δεν βγήκα να απαντήσω σε όλα αυτά που μου προσάπτουν όλες αυτές τις μέρες. Εδώ δεν βγήκα να πανηγυρίσω για τη σαρωτική νίκη μου εναντίον της κυρίας Ακρίτα κατά την οποία με μία απόφαση οδοστρωτήρα καταδικάστηκε για όλους αυτούς τους ψευδείς χαρακτηρισμούς εναντίον μου και παρά τη δικαστική απόφαση συνεχίζει να εξαπολύει τους ίδιους χαρακτηρισμούς εναντίον μου.

Δημιουργείτε μια ασπίδα γύρω μου και δεν μπορεί να με αγγίξει κανείς. Ίσως είμαι ο μόνος κωμικός που έχει μαζί του τα μικρά παιδιά. Τα μικρά παιδιά δεν τα ξεγελάς, έχουν ένστικτο» είπε .

Το βίντεο έκλεισε με μία παραίνεση ο κόσμος την Κυριακή το βράδυ -οπότε και προβάλλεται το Super Mammy- να δει αυτό που θέλει διότι υπάρχουν «ένα σωρό προγράμματα» όπως είπε.

«ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ! Εμείς φίλες και φίλοι τα λέμε στο θέατρο ΠΕΡΟΚΕ, στο θέατρο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ, στο «5Χ5» και στο «Super Mammy», όπως κάνουμε όλα αυτά τα χρόνια! Η αγάπη αυτή είναι αμοιβαία και δεν θ’ αλλάξει ποτέ!», έγραψε στην λεζάντα του βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.