Τα HUAWEI P50 Pro, P50 Pocket και nova 9SE έρχονται για να κάνουν τη διαφορά στα smartphones!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα HUAWEI P50 Pro, P50 Pocket και nova 9SE έρχονται για να κάνουν τη διαφορά στα smartphones!

Ήρθε η ώρα να διαλέξω νέο κινητό και να μην... πορεύομαι πια με μια “μπακατέλα”, που ντρέπομαι ακόμα και να την πιάσω στα χέρια μου, όλοι κρυφογελάνε μόλις το εμφανίσω και λες και εκείνο το κάνει επίτηδες, χτυπάει όταν δεν πρέπει! Δεν λέω, κάνει τη δουλειά του αλλά εγώ πλέον δεν χρειάζομαι ένα κινητό που... θα κάνει μόνο αυτό!

Θέλω ένα καινούργιο smarthone που θα βγάζει ωραίες φωτογραφίες, γιατί ζούμε και στην εποχή της εικόνας, αλλά και μια συσκευή που θα μου παρέχει άριστη συνδεσιμότητα, όπερ σημαίνει χρειάζομαι κινητό με μεγάλη διάρκεια μπαταρίας και γρήγορη φόρτιση. Έ, να είναι και στυλάτο, μη με πούνε... ντεμοντέ!

Έψαξα, έψαξα, ρώτησα και ξαναρώτησα και κατέληξα στα νέα smartphones της σειράς HUAWEI P Series, το P50 Pro και το αναδιπλούμενο P50 Pocket, αλλά και στο Nova9SE της Huawei. Όλα εντυπωσιάζουν με τον μοντέρνο σχεδιασμό τους, τα πρωτοποριακά χαρακτηριστικά τους και τις εκπληκτικές επιδόσεις τους, ικανά να συνδυαστούν με κάθε fashion statement – για μένα που είμαι fashion icon από κούνια!

Το Nova9SE της Huawei με... σκλάβωσε!

Μου λύνει τα χέρια με τα πλεονεκτήματά του και η εμφάνισή του τα... σπάει σε στυλ και φαντασία! Κομψό, γυαλιστερό, στυλάτο, δεν περνά απαρατήρητο με το σούπερ design του – αυτό θέλω κι εγώ!

huawei p series smartphones

Κάνει τη διαφορά με μια κάμερα 108 megapixel, με αποτέλεσμα να βγάζω αυτές τις τέλειες φωτό που έχω στερηθεί με τη... μπακατέλα, ενώ το βράδυ γίνεται ακόμα πιο ισχυρό και πλέον τα instastories μου παίρνουν χιλιάδες likes! Τυχαίο; Όσο για να βιντεάκια μου; Όχι σε προκαλώ/προσκαλώ να τα δεις και ένα θα σου πω: “Dual-View”. «Τραβάω» τόσο ό,τι εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια μου όσο και τον εαυτό μου ταυτόχρονα και γίνεται χαμός στο YouTube και στο TikTok.

huawei p series smartphones

Η μπαταρία δεν παίζεται και εγώ δεν χάνω τίποτα σε ανάρτηση ή βίντεο, ενώ η αλληλεπίδρασή μου στα social media και στο email είναι άμεση. Φορτίζω στο 60% μέσα σε μόλις 15 λεπτά και στο 100% σε 36 λεπτά και συνεχίζω... ακάθεκτη να περνάω τις πίστες του αγαπημένου μου παιχνιδιού.

Τα χρώματά του, Crystal blue, Pearl white και Midnight black, το κάνουν απαραίτητο αξεσουάρ στα καθημερινά μου looks, αφού είναι matchy-matchy με κάθε στυλ που δημιουργώ. Είναι fashion icon από μόνο του το κινητό!

HUAWEI P50 Series... πέρα από τα συνηθισμένα!

Δεν θέλω να κρατάω πια στα χέρια μου μια... συνηθισμένη συσκευή και η σειρά P50 της HUAWEI διαθέτει εξελιγμένη φωτογραφική εμπειρία και ευρηματική σχεδίαση, που ανεβάζουν τον πήχη πολύ ψηλά!

HUAWEI P50 Pro... ένας επαγγελματίας φωτογράφος στα χέρια μου!

Έχω εμμονή με τις φωτογραφίες και φυσικά με το νέο κινητό που θα αγοράσω θέλω να βγάλω το... άχτι μου! Και δεν μιλάμε για απλές εικόνες, αλλά για φωτό με όλες τις λεπτομέρειες αποτυπωμένες με ακρίβεια. Το HUAWEI P50 Pro είναι ένας επαγγελματίας φωτογράφος στα χέρια μου – και αυτό δεν είναι υπερβολή. Άλλωστε μια συνηθισμένη κάμερα δεν μου είναι πλέον... αρκετή για τις ανάγκες μου! Η μεγάλη του οθόνη, η Dual-Matrix κάμερα, η Super Main κάμερα, οι RGB και μονόχρωμοι φακοί και ο αισθητήρας multi-spectrum με κάνουν... photo expert!

huawei p series smartphones

Aλλά και χάρη στις τεχνολογίες True-Chroma Shot, XD Fusion Pr (με ένα νέο σύστημα Super Colour Filter), True Chroma Engine και Super HDR, ακόμη και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ό,τι τραβάω είναι τόσο κοντά σε αυτό που βλέπει το ανθρώπινο μάτι, οπότε καταλαβαίνεις ότι το όνειρό μου γίνεται πραγματικότητα να... δείχνω σε όλους μου τους φίλους τις καλύτερες φωτογραφίες!

HUAWEI P50 Pocket για έξτρα... καλλιτεχνικό αέρα!

Συνδυάζει ποιότητα και πρωτοπορία, χωρίς καμία έκπτωση στα τεχνικά του χαρακτηριστικά, που “αγκαλιάζουν” με πάθος την καλλιτεχνική φύση του HUAWEI P50 Pocket, που αποτελεί ένα μικρό έργο τέχνης στα χέρια μου! Καινοτομία στην τεχνολογία και στον σχεδιασμό, αδιαμφισβήτητη απόδοση και ποιότητα στις φωτογραφίες και... καλλιτεχνικός αέρας είναι τα βασικά στοιχεία που με κέρδισαν στο αναδιπλούμενο P50 Pocket.

huawei p series smartphones

Αυτό είναι το κινητό του μέλλοντος που θέλω να έχω σήμερα στα χέρια μου για να δείξω σε όλους ότι πλέον ένα smartphone μπορεί να λειτουργεί και σαν... κόσμημα στα χέρια μου – και όχι μόνο σαν εργαλείο τεχνολογίας!

  • Χωράει στο βραδινό μου τσαντάκι

Λεπτό μέχρι εκεί που δεν παίρνει, με πάχος μόλις 15,2 mm όταν είναι διπλωμένο και 7,2 mm όταν ξεδιπλώνει, χωράει παντού – ακόμα ακόμα και στο πιο μικρό τσαντάκι μου το βράδυ.

  • Είναι μια μίνι κινηματογραφική οθόνη

Μόλις ανοίξω το κινητό και παίξω ένα βιντεοκλίπ ή δω μια ταινία ή κοντράρω τους φίλους μου σε ένα παιχνίδι νιώθω ότι βρίσκομαι σε μια κινηματογραφική αίθουσα, αφού ο ήχος αλλά και η εικόνα των δισεκατομμυρίων χρωμάτων χαρίζουν μια μοναδική κινηματογραφική εμπειρία θέασης!

  • Έχει διάσημο design

Λευκό ή μαύρο ή μήπως στη Gold Premium εκδοχή του με ιδιαίτερη υφή (3D micro-sculpture σχεδίαση), που φέρει την υπογραφή της διάσημης Δανής σχεδιάστριας μόδας Ιris Van Herpen; Το τελευταίο είναι αυτό που επιλέγω εγώ, γιατί είναι (συν τοις άλλοις) ένα design αξεσουάρ και μάλιστα... με oνοματεπώνυμο, που θέλω να κρατάω στα χέρια μου.

  • Είναι επαγγελματίας φωτογράφος

Μια φωτογραφία ακόμα, παρακαλώ! Πια το λέω συνέχεια και δεν ντρέπομαι! Το HUAWEI P50 Pocket με βγάζει ασπροπρόσωπη με το σούπερ φωτογραφικό του αποτέλεσμα, που οφείλεται φυσικά στις τεχνολογίες True-Chroma Image Engine, HUAWEI XD Optics and HUAWEI XD Fusion Pro. Όσο για την εικόνα; Ό,τι και να πω είναι λίγο και πρέπει να το δεις για να το πιστέψεις! Ultra Spectrum κάμερα, Ultra Spectrum Illuminator, AF Laser, κάμερα 40MP True-Chroma και ένας υπερ-ευρυγώνιος φακός 13MP “συμπράττουν” στην αποτύπωση της εικόνας όπως δεν την έχεις ξαναδεί ποτέ στη ζωή σου!

  • Έχει μπαταρία με διάρκεια

Κι εκεί που μιλάς, φωτογραφίζεις, ακούς μουσική, γράφεις, επεξεργάζεσαι μια εικόνα... ανάβει κόκκινο και πανικοβάλλεσαι! Όχι εγώ. Το νέο μου smartphone διαθέτει μπαταρία με μεγάλη διάρκεια ζωής (4.000 mAh) και τεχνολογία γρήγορης φόρτισης Super Charge 40 W, που δεν με... κρεμάει ποτέ για να μπορώ να... επιδεικνύω ακόμα περισσότερο χρόνο τις φανταστικές του δυνατότητες σε όλα τα επίπεδα!

huawei p series smartphones

Συμπέρασμα; Αποφάσισα να κάνω όχι ένα αλλά πολλά... τεχνολογικά βήματα μπροστά αποκτώντας το πιο σύγχρονο κινητό της HUAWEI, που αποτελεί την πρώτη μου επιλογή. Γιατί θέλω να απολαύσω σήμερα αυτό που οι άλλοι θα αποκτήσουν αύριο!

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της Huawei, για εύκολες και γρήγορες αγορές το ηλεκτρονικό κατάστημα www.huaweistore.gr ή τα παρακάτω links: Facebook: HuaweimobileGR και Instagram: huaweimobilegrκαι Huawei Community.