Με φυτά και τεράστιο ξύλινο τραπέζι - Η νέα φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου από τον κήπο του σπιτιού της

Ότι πρέπει για ξεκούραση και χαλάρωση

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με φυτά και τεράστιο ξύλινο τραπέζι - Η νέα φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου από τον κήπο του σπιτιού της

Μπορεί να τρέχει συνεχώς για τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις, ωστόσο η Τατιάνα Στεφανίδου πάντα βρίσκει χρόνο να ξεκουράζεται και να περνά ποιοτικό χρόνο στο σπίτι της, όπως και στο εξοχικό τους τώρα που καλοκαίριασε.

Η ίδια μετά το τέλος της σημερινής 17/6 της εκπομπής επέστεψε στο σπίτι και λίγο αργότερα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram μια σειρά από φωτογραφίες από τον κήπο του σπιτιού της και συγκεκριμένα την αγαπημένη της γωνιά.

Μάλιστα, δεν ποζάρει μόνη, μιας και για παρέα έχει τα αγαπημένα της τετράποδ0,α τη γατούλα και το σκυλάκο της.

Η φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου από τον κήπο του σπιτιού της

«Παρασκευή επιτέλους», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η φωτογραφία της Τατιάνας Στεφανίδου από τον κήπο του σπιτιού της 

Το σπίτι τους στην Αθήνα

Έχουν ένα από τα πιο εντυπωσιακά σπίτια της Ελληνικής showbiz και αυτό φαίνεται από τις φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας τόσο από το εσωτερικό του με την χλιδάτη διακόσμηση, όσο και από το εξωτερικό του με τον κήπο που είναι λες και βρίσκεται κάπου εξωτικά.

Το ζευγάρι έχοντας "χτίσει" μια μεγάλη καριέρα όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκονται στο χώρο, έχουν καταφέρει να φτιάξουν το σπίτι των ονείρων τους, αλλά και να κάνουν ακριβά δώρα στα παιδιά τους, όπως το πρόσφατο ταξίδι για χάρη της κόρης τους.

Πρόκειται για μια γκρι πολυτελή μονοκατοικία την διακόσμηση της οποίας έχει επιμεληθεί αποκλειστικά η παρουσιάστρια. Το σπίτι διαθέτει όλες τις ανέσεις για τα δύο παιδιά τους, Νικόλα και Λυδία, με το τεράστιο σαλόνι να είναι αυτό που κλέβει την παράσταση.

Η μονοκατοικία είναι χτισμένη σε τρία επίπεδα και κάθε όροφος είναι 110 τ.μ., αρκετά μεγάλος για να καλύψει τις ανάγκες τους. Στο σπίτι κυριαρχεί το λευκό που είναι και το αγαπημένο της χρώμα ενώ τα έπιπλα και τα αξεσουάρ είναι σε γήινα χρώματα, με τη γενικότερη διακόσμηση να είναι minimal. Ο κήπος είναι επίσης αξιοζήλευτος.