«Ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία...» - Η ανάρτηση της Ιλάειρα Ζήση μετά την αποχώρηση της με τον Μαυρίκιο από το Asia Express

«Σήμερα είναι η πρώτη και τελευταία μας εμφάνιση»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία...» - Η ανάρτηση της Ιλάειρα Ζήση μετά την αποχώρηση της με τον Μαυρίκιο από το Asia Express

Μπορεί απόψε 30/9 να παρακολουθήσαμε το πρώτο επεισόδιο του Asia Express, ωστόσο ήταν και η τελευταία φορά που είδαμε να συμμετέχουν η Ιλάειρα Ζήση και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μιας και αποφάσισαν να αποχωρήσουν οικειοθελώς από το ριάλιτι του STAR.

Μετά την ανακοίνωση του Πέτρου Πολυχρονίδη, η Ιλάειρα ανακοίνωσε μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram πως δεν θα υπάρξει δεύτερη εκπομπή για το ζευγάρι.

Η ανάρτηση της Ιλάειρα Ζήση μετά την αποχώρηση της με τον Μαυρίκιο από το Asia Express

«Σήμερα είναι η πρώτη και τελευταία μας εμφάνιση στο @asiaexpress_gr . Ήταν μια πολύ δύσκολη εμπειρία για όλους , όμως ποτέ δεν μετανιώνουμε για ότι κάνουμε στην ζωή μας . Γιατί όλες οι εμπειρίες έχουν κάτι να μας διδάξουν . Εγώ προσωπικά έμαθα πολλά πράγματα και θα τα κρατήσω για πάντα. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους συμπαίκτες μας !!! Ας νικήσει αυτός που πραγματικά το αξίζει !!

Μέσα από την καρδιά μου κάνω μια μεγάλη προσευχή να έχουν όλα τα παιδιά και όλοι όσοι εργάστηκαν για αυτό το πρότζεκτ υγεία , να διασκεδάσουν και να περάσουν όσο πιο ανώδυνα γίνετε τις δοκιμασίες . Καλή αρχή στην παραγωγή , περάσαμε πολύ όμορφα μαζί σας Να σας πω και το μυστικό μου , ότι στεναχωρήθηκα .. που δεν πέρασα πολύ χρόνο με την @genevievevv», έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής της η Ιλάειρα.

Η ανάρτηση της Ιλάειρα Ζήση μετά την αποχώρηση της με τον Μαυρίκιο από το Asia Express

Το άγνωστο περιστατικό Μαύρικιου και Ιλάειρας στο Asia Express

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» βρέθηκαν το πρωί της Τετάρτης 29/6 ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η Ιλάειρα Ζήση. Το ζευγάρι μίλησε μεταξύ άλλων και για τους άλλους συμμετέχοντες του Asia Express, οι οποίοι δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί τους, λίγο πριν αποχωρήσουν οικειοθελώς.

«Υπήρχαν πολλοί συμμετέχοντες που δεν ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μας. Εγώ προσωπικά στεναχωρήθηκα πάρα πολύ γιατί δεν είχα συνηθίσει όλο αυτό που συμβαίνει στο χώρο μας, με τις λυκοφιλίες. Μας το έδειξαν κιόλας ότι δεν μας ήθελαν. Ήταν δύσκολο γιατί άρχισε η παραγωγή να ρωτάει και έλεγαν “εγώ έχω κανονίσει, εγώ δεν θέλω, εγώ δεν μπορώ” σχεδόν όλα τα ζευγάρια», είπε η Ιλάειρα Ζήση.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είπε από την πλευρά του: «Είναι αλήθεια αυτό, συνέβη. Μεταξύ ανθρώπων που έχουν πάει για να ζήσουν μια εμπειρία τέτοιου είδους, μας έκανε κι εμάς τρομερή εντύπωση και δεν ξέραμε πώς να το διαχειριστούμε.

Εγώ αναγκάστηκα να απευθυνθώ στην παραγωγή και να τους πω “βάλτε μας εσείς ένα ζευγάρι γιατί δεν θέλει κανένα ζευγάρι να φωτογραφηθεί μαζί μας”. Τώρα που βγήκαν όλοι, θα τους ρωτήσουμε. Απ’ ότι κατάλαβα, λίγο μας “φοβόντουσαν” γιατί είναι όλοι μεν γνωστοί αυτοί που είναι μέσα, αλλά δεν ήταν γνωστοί από τώρα. Ήταν κάποια στιγμή, κάτι τους συνέβη και τους ξέρουμε. Απλά εμείς ήμασταν “φωτιά” εκείνη την ώρα».