H Σίσσυ Χρηστίδου λέει ότι το αγόρασε, εκείνος ότι πληρώνει ενοίκιο 900 ευρώ - Αυτό είναι το σπίτι του Θοδωρή Μαραντίνη

Φωτογραφίες και βίντεο από το εσωτερικό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
H Σίσσυ Χρηστίδου λέει ότι το αγόρασε, εκείνος ότι πληρώνει ενοίκιο 900 ευρώ - Αυτό είναι το σπίτι του Θοδωρή Μαραντίνη

Περίπου 3 χρόνια μετά το διαζύγιο τους, ο Θοδωρής Μαραντίνης και η Σίσσυ Χρηστίδου οδηγήθηκαν στα δικαστήρια για την διατροφή των παιδιών τους. Η παρουσιάστρια (δείτε τις δηλώσεις της μετά τη δίκη) κατηγορεί τον τραγουδιστή πως δεν πληρώνει τα χρήματα που είχαν συμφωνήσει όταν πήραν το διαζύγιο.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε η Χρηστίδου στο δικαστήριο, ο πρώην σύζυγός της πλήρωσε τα συμφωνημένα 4.000 ευρώ τους πρώτους 3 μήνες, όμως μετά έδινε μόνο 2.000 ευρώ. Το δικαστήριο λοιπόν, τον καταδίκασε σε 12 μήνες φυλάκιση με τριετή αναστολή.

Ο Θοδωρής Μαραντίνης κατέθεσε πως δεν έχει τόσα χρήματα να δώσει, καθώς λόγω του κορωνοϊού η δουλειά του έπεσε με αποτέλεσμα να έχει λιγότερα έσοδα.

Στο δικαστήριο ωστόσο, από πλευρά της η Σίσσυ Χρηστίδου ανέφερε πως ο τραγουδιστής «άλλαξε σπίτι πήρε σπίτι αξίας 80.00 ευρώ έκανε συναυλίες, ένα τηλεοπτικό σόου, συμμετείχε σε ταινία, πήγε ταξίδια στο Λονδίνο και δύο στην Ιταλία. Επίσης, πήγε περιοδεία για να δει τους αγαπημένους του τραγουδιστές, ενώ πήγε τα παιδιά μια εβδομάδα διακοπές στο Κόστα Ναβαρίνο».

Όσον αφορά το σπίτι όμως ο τραγουδιστής της απάντησε πως πληρώνει ενοίκιο 900 ευρώ. Συγκεκριμένα είπε «Μένω στα Βριλήσσια και πληρώνω ενοίκιο 900 ευρώ».

Αυτό είναι το σπίτι του Θοδωρή Μαραντίνη

Ο Θοδωρής Μαραντίνης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram έχει δημοσιεύσει διάφορα βίντεο και φωτογραφίες μέσα από το σπίτι του, δείχνοντας μας διάφορες γωνιές του.

Τα tweets για την δικαστική διαμάχη

Από τους χρήστες του twitter τίποτα δεν ξεφεύγει κι όπως ήταν λογικό και επόμενο η δικαστική διαμάχη της Σίσσυς Χρηστίδου και του Θοδωρή Μαραντίνη σχολιάστηκε από κάποιους παρατηρητές πολύ σκληρά...

Η αντιμετώπιση που είχε η Σίσσυ ως προς τους δημοσιογράφους που είναι και συνάδελφοί της (δείτε εδώ το βίντεο με το τι τους είπε) αξαγρίωσε τον κόσμο όπως και τα όσα βγήκαν στην δημοσιότητα για τον γνωστό τραγουδιστή.