Σάββατο, 28 Ιανουαρίου 2023 | Επικοινωνία

«Ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια...» - Η πρώτη ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για το δικαστήριο και την φοροδιαφυγή!

«Θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγές και εξώδικα και θα είναι κρίμα»

«Ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια...» - Η πρώτη ανάρτηση της Καίτης Γαρμπή για το δικαστήριο και την φοροδιαφυγή!
NDP Photo Agency
News 28.11.2022 07:44
Από Youweekly Team

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Κυριακάτικης εφημερίδας Πρώτο Θέμα, η Καίτη Γαρμπή κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για φοροδιαφυγή 828.300 ευρώ, τα οποία με τις προσαυξήσεις έφτασαν το 1,7 εκ. ευρώ. έπειτα από 8 χρόνια που η συγκεκριμένη υπόθεση «έτρεχε» στα δικαστήρια.

Η προσφυγή της τραγουδίστριας στα δικαστήρια όχι μόνο δεν απέδωσε υπέρ της αλλά διπλασίασε από τους τόκους το ποσό αφού έχασε πλέον κάθε ένδικο μέσο και πρέπει τώρα να καταβάλει στο ακέραιο το ποσό, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Τσιμπούκης. Βέβαια, όλα αυτά, σύμφωνα με ανάρτηση που έκανε η ίδια η Καίτη λίγες ώρες μετά δεν ανταποκρίνονται καθόλου στην πραγματικότητα.

«Δεν έχω καμιά φορολογική εκκρεμότητα, η υπόθεση έχει κλείσει και ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μία δημόσια συγγνώμη από όσους έγραψαν ψέματα και συκοφαντίες για μένα σήμερα ήρεμα το λέω γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπή θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγές και εξώδικα και θα είναι κρίμα», έγραψε η Καίτη Γαρμπή στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.

Να θυμίσουμε πως τον Ιούνιου του 2014 όταν η Καίτη Γαρμπή...

με ανάρτησή της στην επίσημη σελίδα της στο Facebook είχε μιλήσει για τα όσα λέγονταν και γράφονταν για εκείνη (δείτε εδώ την μακροσκελή ανάρτησή της) σχετικά με το ότι η τραγουδίστρια σε διάστημα δέκα ετών, δεν είχε δηλώσει στην εφορία εισοδήματα ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ.

Αξίζει να σημειωθεί πως τον Ιούλιο του 2018 το Διοικητικό Εφετείο της Αθήνας δικαίωσε την τραγουδίστρια στην πολυετή διαμάχη της με τη Εφορία, καθώς της διέγραψε πρόστιμο 900.000 ευρώ! Η απόφαση του Διοικητικού Εφετείου εναρμονίζεται με εκείνη του Συμβουλίου της Επικρατείας που έκρινε, το 2017, ότι είναι αντισυνταγματική η δυνατότητα του ελληνικού Δημοσίου να ελέγξει περιπτώσεις φοροδιαφυγής πέραν της πενταετίας.

Σημειώνεται, ότι η τραγουδίστρια φέρεται να ελέγχθηκε για την περίοδο από το 2000 έως και το 2010. Μάλιστα, το 2014 όταν η ίδια έπεσε στην «τσιμπίδα» των ελεγκτών, είχε αναφέρει σε δήλωσή της: «Το ΣΔΟΕ πριν από 3 χρόνια περίπου άρχισε μια έρευνα που αφορούσε τις φορολογικές δηλώσεις μου από το 2000 μέχρι το 2010. Προσφάτως με κάλεσε να αιτιολογήσω τις κινήσεις δέκα χρόνων των προσωπικών μου λογαριασμών σε πολλές τράπεζες μέσα σε 5 ημέρες. Είναι λογικό να μην μπορέσει κάποιος πολίτης μέσα στο μικρό χρονικό διάστημα της προθεσμίας, να θυμηθεί, να συγκεντρώσει στοιχεία και να αντικρούσει τα υποστηριζόμενα από το ΣΔΟΕ».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Την έπιασε από τα μαλλιά στο Ποσειδώνιο - Ο άγνωστος καυγάς της Καίτης Γαρμπή με την Δέσποινα Βανδή

«Κάτι κατάλαβε λάθος εκείνη...» - Η "πληρωμένη" απάντηση της Καίτης Γαρμπή για την κόντρα της με την Άντζελα Δημητρίου

Share