Έδωσε κοντά 1 εκατομμύριο για να την αγοράσει - Η διώροφη βίλα στην Πάτμο που ανήκει στην Τζούλια Ρόμπερτς

Φωτογραφίες!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Instagram/juliaroberts
Instagram/juliaroberts

Πολλοί είναι οι Stars του Hollywood που έχουν αγαπήσει την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τα Ελληνικά νησιά. Ανάμεσα τους και η Τζούλια Ρόμπερτς που έχει επισκεφθεί πολλές φορές την χώρα μας και έχει απολαύσει τις ομορφιές της.

Η ηθοποιός μάλιστα, έχει αγοράσει σπίτι στην Πάτμο, το νησί που την μάγεψε και θέλει να επισκέπτεται τους καλοκαιρινούς μήνες για να κάνει τις διακοπές της χωρίς να τραβάει την προσοχή.

Η βίλα της Τζούλια Ρόμπετς στην Πάτμο

Σύμφωνα με τα ξένα μέσα, οι πνευματικές πεποιθήσεις της και η αγνή και φυσική ομορφιά του νησιού, ενέπνευσαν την 55χρονη να προχωρήσει στην αγορά διώροφης μεζονέτας αξίας 900.000 ευρώ με θέα το Μοναστήρι Αγίου Ιωάννη του Θεολόγου και την θάλασσα.

Σύμφωνα με το protothema.gr, πρόκειται για ένα οίκημα 200 τ.μ που από τη μια πλευρά βλέπει το μοναστήρι και από την άλλη στη θάλασσα. Διαθέτει τρία μεγάλα υπνοδωμάτια, ένα μεγάλο σαλόνι, μια μοντέρνα κουζίνα, δύο μπάνια και

Έχει ακόμα τζάκι και δύο πολύ μεγάλα μπαλκόνια, απ’ όπου η θέα κόβει κυριολεκτικά την ανάσα - ιδιαίτερα την ώρα του ηλιοβασιλέματος.

Τζούλια Ρόμπερτς σπίτι Πάτμος

Μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα έχει και ο Τζόνι Ντεπ! Από το 2015 είναι - εκτός των άλλων - και ιδιοκτήτης ελληνικού νησιού στα Δωδεκάνησα διαθέτοντας, μάλιστα, 4.200.000 ευρώ για την απόκτησή του! Ο διάσημος Αμερικανός ηθοποιός αποφάσισε να διαθέσει αυτό το μεγάλο ποσό για να αποκτήσει το νησί που έχει έκταση 0,20 χιλιόμετρα. Σύμφωνα, μάλιστα, με την απογραφή του 2011 στο νησί δεν υπάρχουν μόνιμοι κάτοικοι παρά μόνο μικρό απόσπασμα του Ελληνικού Στρατού - δείτε εδώ φωτογραφίες από το νησί.