Βρισηίδα Ανδριώτου: Χαμός με το βίντεο που δημοσίευσε στο Tik Tok - Έκανε τατουάζ το όνομα του Σπύρου Μαρτίκα σε απόκρυφο σημείο

Το δείχνει για πρώτη φορά

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
NDP Photo Agency
NDP Photo Agency

Αυτός ο έρωτας έχει άρωμα Survivor και μετρά κάτι παραπάνω από χρόνο! Μπορεί η Βρισηίδα Ανδριώτου να αποχώρησε από το φετινό, All Star, και να άφησε στον Άγιο Δομίνικο τον Σπύρο Μαρτίκα αλλά πριν λίγα 24ωρα έφτασε επιτέλους αυτή η στιγμή που και οι δυο περίμεναν! Μετά από σχεδόν 5 μήνες ο ένας έσφιξε τον άλλο στην αγκαλιά του (δείτε εδώ αποκλειστικές φωτογραφίες από την συνάντησή τους στο αεροδρόμιο).

Παρά το γεγονός, όμως, πως τους χώρισε για αρκετό καιρό μια τόσο μεγάλη απόσταση και πως δεν είχαν επικοινωνία ο έρωτας αυτός φαίνεται πως φούντωσε για τα καλά και σύμφωνα με πληροφορίες η Βρισηίδα ετοίμασε δυο υπέροχες εκπλήξεις για τον Σπύρο!

Η μια έκπληξη είναι το νέο τους σπίτι (δείτε το εδώ)! Οι διαδικασίες προχώρησαν αρκετά με την Βρισηίδα να κάνει τα μισά και παραπάνω πράγματα μόνη της, προσπαθώντας για το καλύτερο. Η δεύτερη έκπληξη, όμως, ήταν η καλύτερη! Η Βρισηίδα έκανε τατουάζ το όνομα του Σπύρου πάνω της και το αποκάλυψε μέσα από ένα βιντεάκι που δημοσίευσε πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok! Περιττό να πούμε πως τα σχόλια από κάτω πήραν φωτιά.

Το βίντεο της Βρισηίδας στο Tik Tok

Αξίζει να σημειωθεί πως το μοντέλο είναι ένας αρκετά ενεργός χρήστης του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης και πως όλον αυτό τον καιρό που ο Σπύρος ήταν μακριά, ανά τακτά χρονικά διαστήματα δημοσίευε στο προφίλ της βίντεο αναπολώντας στιγμές που πέρασαν μαζί στο παρελθόν!