Μαριάννα Γεωργαντή: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής Ώρα Ελλάδος - Τι συνέβη;

Οι εκπλήξεις για τα γενέθλια της και το ηχητικό μήνυμα...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαριάννα Γεωργαντή: Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της εκπομπής Ώρα Ελλάδος - Τι συνέβη;

Μια πολύ συγκινητική στιγμή βίωσε η Μαριάννα Γεωργαντή στον αέρα της εκπομπής Ώρα Ελλάδος που προβάλλεται με επιτυχία μέσα από την συχνότητα του OPEN. Η δημοσιογράφος έχει σήμερα Τρίτη 19/3 τα γενέθλια της και οι συνεργάτες της, της ετοίμασαν ορισμένες εκπλήξεις στο πλατό για να της ευχηθούν.

Οι εκπλήξεις για την Μαριάννα Γεωργαντή και τα κλάματα

Αρχικά χωρίς να το γνωρίζει ξαφνικά έπεσε ένα βίντεο αφιέρωμα για τη ζωή της με φωτογραφίες από την καθημερινότητα της, με φίλους αλλά και με την οικογένεια της στην οποία έχει τεράστια αδυναμία. Αφού ολοκληρώθηκε το βίντεο και είπε μερικά λόγια, έβγαλαν μια όμορφη τούρτα, σβήνοντας τα κεράκια.

Η επόμενη έκπληξη όμως ήταν η πιο συγκινητική από όλες. Ακούστηκε ένα ηχητικό από τον μπαμπά της στο οποίο είπε «Κόρη μου, χρόνια πολλά, να έχεις πάντα υγεία και τύχη. Και να θυμάσαι ότι όποιος αγαπάει, πρέπει και να σέβεται». Μόλις το άκουσε η Μαριάννα Γεωργαντή ξέσπασε σε κλάματα.

«Έχω πολύ αδυναμία στον μπαμπά μου! Είμαι πολύ… μπαμπάκιας», είπε με βουρκωμένα μάτια.

Δείτε επίσης: «Ρε δε ντρέπεστε λιγάκι; Ξεφτίλες!» - Εκτός εαυτού ο Παναγιώτης Στάθης στον αέρα του OPEN

Η στιγμή που ξέσπασε σε κλάματα για τον Όλιβερ

Την Τετάρτη 6/12 η δημοσιογράφος Μαριάννα Γεωργαντή βγήκε στον αέρα της εκπομπής Ώρα Ελλάδος για να μεταφέρει τις εξελίξεις σχετικά με την υπόθεση στην Αράχωβα και το χάσκι που κακοποιήθηκε από άγνωστο με αιχμηρό αντικείμενο. Ωστόσο, δεν άντεξε με το φριχτό έγκλημα και ξέσπασε σε λυγμούς, ζητώντας συγγνώμη από τους συνεργάτες της.

«Έχω και εγώ σκυλάκι, χίλια συγγνώμη δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό στον αέρα. Είναι τραγικό!», είπε μεταξύ άλλων, προσπαθώντας να συγκρατηθεί και να συνεχίζει το ρεπορτάζ της.