Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Θέλω να κάνω ελεύθερη σχέση με μια κοπέλα αλλά αυτή να είναι πιστή! Πως πρέπει να το χειριστώ;» - Ο ειδικός σου δίνει την λύση!

Ο ειδικός σου δίνει την λύση στο πρόβλημα σου!

«Θέλω να κάνω ελεύθερη σχέση με μια κοπέλα αλλά αυτή να είναι πιστή! Πως πρέπει να το χειριστώ;» - Ο ειδικός σου δίνει την λύση!
Σχέσεις 21.03.2019 14:02
Follow us on Google News

«Θέλω να ξεκινήσω να έχω «ελεύθερη» σχέση με μια γυναίκα που μου αρέσει. Ωστόσο δεν θα αντέξω να έχει και εκείνη τις ίδιες ελευθερίες με εμένα, οπότε καλύτερα να μην της το πω!» Ορέστης!

Ο ειδικός σου δίνει την λύση στο πρόβλημα σου! Διαβάστε παρακάτω...

Αγαπητέ Ορέστη,

Τα βασικά στοιχεία που χαρακτηρίζουν μια υγιή σχέση είναι η δέσμευση, η οικειότητα, η επικοινωνία και η σεξουαλικότητα. Στη δική σου περίπτωση φαίνεται να σε δυσκολεύει η δέσμευση. Εχεις να καταλάβεις περισσότερο τον εαυτό σου για ποιο λόγο δεν μπορείς να δεσμευτείς με ένα άτομο. Μήπως έχεις κάποια πιστεύω ή αντιλήψεις για τις σχέσεις που δεν είναι ρεαλιστικά; Για παράδειγμα θεωρείς ότι μια σχέση μπορεί να καταλήξει να σε κάνει να νιώθεις πίεση, βαρεμάρα, «πνίξιμο»; Εχεις αναρωτηθείς γιατί μπορεί να βλέπεις τις σχέσεις με αυτόν τον τρόπο; Ποια είναι τα δεδομένα που έχεις διαμορφώσει για τις σχέσεις από μικρός; Πώς έβλεπες στο παρελθόν τη σχέση των γονιών σου ή άλλων κοντινών σου ατόμων; Αυτά είναι κάποια ερωτήματα που πρέπει να σε προβληματίσουν.

«Ερωτεύτηκα τον πρώην γιατρό της μαμάς μου...» Η αληθινή ιστορία νεαρής για τον έρωτα μέχρι τέλους!

Κοπέλα μας εξομολογείται πως ερωτεύτηκε τον πρώην γιατρό της μαμάς της.

Μια αληθινή ιστορία έρωτα. Διαβάστε παρακάτω...

«Ερωτας μέχρι το τέλος...»

Έπρεπε να πονέσω για να βρω τον αληθινό έρωτα. Και όταν λέω να πονέσω, σε καμία περίπτωση δεν εννοώ να πονέσω από κάποια άλλη, προηγούμενη σχέση. Τα πράγματα έγιναν όπως στις ταινίες. Μου ήρθε από εκεί που δεν το περίμενα. Είχα πρόβλημα με τον αυχένα μου και έψαχνα τον καλύτερο φυσιοθεραπευτή καθώς ο τελευταίος με είχε ταλαιπωρήσει χωρίς αποτελέσματα. Είχα ακούσει για τον Δημήτρη -καθώς είχε πελάτισσα και τη μαμά μου-, ήξερα πως ήταν εξαιρετικός στη δουλειά του, αλλά ήθελα να βρω κάποιον άλλον. Μου μίλησε η κολλητή μου για κάποιον και δεν έχασα χρόνο. Του έκλεισα αμέσως ραντεβού. Στην πρώτη μας συνάντηση συνειδητοποίησα πως το «πεπρωμένο φυγείν αδύνατον». Γιατί; Γιατί αυτός ήταν ο Δημήτρης, πρώην γιατρός της μαμάς μου, για τη δουλειά του οποίου μπορούσαν να μου μιλήσουν και οι πέτρες. Ομως... ενώ ήταν απόλυτα γοητευτικός, δεν ένιωσα έλξη. Δεν τον ερωτεύτηκα από την πρώτη στιγμή. Ούτε από τη δεύτερη, ούτε από την τρίτη. Ο Δημήτρης κινήθηκε προς το μέρος μου προς το τέλος της θεραπείας μας και ύστερα από δική μου προτροπή. Η καλή μας χημεία με είχε οδηγήσει να του προτείνω να βγούμε τελείως φιλικά αλλά εκείνος είχε αρνηθεί ευγενικά. Σε ανύποπτη στιγμή με κάλεσε για να αντιστρέψει στην πρόταση και ενώ με βρήκε απροετοίμαστη δέχτηκα με χαρά. Και πώς να μη με βρει απροετοίμαστη μια πρόταση που αφορούσε διήμερο σε κάποιο κοντινό νησί. Πρέπει όμως να το παραδεχτώ. Εκτός γραφείου ήταν ακόμα καλύτερος. Αρχισα να τον ερωτεύομαι παράφορα και τα αισθήματα ήταν αμοιβαία. Ούτε ξέρω πώς πέρασαν μαζί του 11 ολόκληρα χρόνια. Τα 11 καλύτερα της ζωής μου. Και μπορεί τους τελευταίους μήνες να ζούμε χωριστά, όχι όμως μακριά ο ένας από τον άλλον, ξέρουμε όμως και οι δυο καλά πως οι μεγάλοι έρωτες -μπορεί να μη φοράνε νυφικό- μένουν όμως χαραγμένοι βαθιά μέσα στην καρδιά μας!

Πηγή: Tivi24

Διάβασε και άλλες αληθινές εξομολογήσεις ανθρώπων που ο ειδικός τους έδωσε την λύση!

«Ζηλεύω την πρώην σύζυγό του! Τι να κάνω;» Ο ειδικός απαντά!

Share