\"Δεν έχω καν ρούχα...\" Η εξομολόγηση του Ντάνου για την περιπέτειά του στο αεροδρόμιο και η αποκάλυψη για τα αντικείμενα που πήρε μαζί του από την καλύβα των \"Διάσημων\"! (Βίντεο)

\

Μπορεί το Survivor να έριξε αυλαία για φέτος, όμως η Ελεονώρα Μελέτη και το Πανόραμα συνεχίζει να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και φανατικών του ριάλιτι επιβίωσης!


Σήμερα λοιπόν καλεσμένοι στην εκπομπή της βρέθηκαν δύο παίκτες που ήρθαν πολύ κοντά στο παιχνίδι και έγιναν πολύ καλοί φίλοι, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Γιώργος Χρανιώτης!

Ο Ντάνος εξομολογήθηκε τι έχει συμβεί τελικά με τις αποσκευές του στο αεροδρόμιο και αποκάλυψε τα αντικείμενα που πήρε μαζί του από τον Άγιο Δομίνικο και την καλύβα των Διάσημων! Διαβάστε παρακάτω...

"Δεν έχω καν ρούχα. Έχει χαθεί όντως η αποσκευή μου στο αεροδρόμιο. Πραγματικά έχω γυρίσει με το backpack που είχα στο Survivor. Έχω το μαχαίρι μέσα, από το camp. Έχω φέρει του Ρουβά το πιάτο, γιατί το ξέχασε, και το μαχαίρι, που ανοίξαμε όλες αυτές τις καρύδες. Μου έκαναν ιστορία, πώς θα την πάρω μαζί μου. Τη βάλαμε στις αποσκευές, με ειδική άδεια από το αεροδρόμιο", δήλωσε χαρακτηριστικά! Δείτε όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

«Έχω πέσει θύμα ηλεκτρονικού bullying!» Απίστευτη καταγγελία του μετεωρολόγου Θοδωρή Κολυδά! Οι αναρτήσεις που τον εξόργισαν! (βίντεο)

Η Δούκισσα Νομικού απολαμβάνει τις βουτιές της στην Μύκονο. Ποζάρει με μαγιό και αναστατώνει!

«Σε αυτούς που λένε λόγια, απαντάμε με πράξεις!» Η απάντηση του Αντώνη Ρέμου στην Ελένη Βιτάλη! (βίντεο)