Survivor 2: Άγριο ξέσπασμα της Χατζίδου για την Σπυροπούλου στα social media! Ξεκαθάρισε δημοσίως την κατάσταση για την..."σφαλιάρα"!

Survivor 2: Άγριο ξέσπασμα της Χατζίδου για την Σπυροπούλου στα social media! Ξεκαθάρισε δημοσίως την κατάσταση για την...

Οι σχέσεις της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Ελένης Χατζίδου μέσα στο Survivor , όσοι το παρακολουθείτε, θα γνωρίζετε πολύ καλά πως δεν ήταν και οι καλύτερες και πως είχαν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως στα sites, αλλά και στα social media.

Μάλιστα, σχολιάστηκε αρκετά η ατάκα της τραγουδίστριας: «Θα φας σφαλιάρα» προς την Κωνσταντίνα. Οι σχέσεις τους, -τουλάχιστον από τα πλάνα που προβλήθηκαν- δεν έδειχναν να είναι οι καλύτερες. Διαβάστε παρακάτω...

Η τραγουδίστρια μετά την αποχώρησ'η της δήλωσε πως δεν υπάρχει κόντρα ανάμεσα τους, αλλά δεν θα μπορούσαν να γίνουν και κολλητές!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Survivor 2: Αυτοί είναι οι 6 παίκτες που μπαίνουν την Κυριακή! Οι ακυρώσεις και οι αντικατάσταση...

Φαίνεται πως οι χρήστες του Twitter συνεχίζουν να σχολιάζουν την περιβόητη σκηνή με την “σφαλιάρα”, γι’ αυτό και η τραγουδίστρια είχε ένα δημόσιο ξέσπασμα το βράδυ της Παρασκευής.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook λοιπόν έκανε μια ανάρτηση και ξεκαθάρισε τα πάντα!

Δείτε ακόμη: Survivor 2 - Παρασκήνιο: Ο πραγματικός λόγος που άλλαξαν καλύβα οι Μαχητές! Η κλεψιά και η απομάκρυνση του Ηλία!

"Φυσικά και ξέρουμε ότι τραβάνε οι κάμερες στον πάγκο και ότι μπαίνουν μάλιστα και υπότιτλοι. Ζήτησα από τη Ντίνα να το συζητήσουμε την επόμενη μέρα και κι αν δείτε το επεισόδιο, απέφυγε. Και ναι ήμουν ο εαυτός μου! Όταν με τσαντίζουν δεν είμαι γλυκούλα – και προφανώς δεν ξέρετε το 24ωρο μας! Φιλιά!", έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα! Δείτε την ανάρτησή της παρακάτω: