Πέμπτη, 09 Απριλίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor 2 - Αποκλειστικό! Ένας Μαχητής στους Διάσημους! Οι υποψήφιοι και η αλήθεια!

Survivor 2 - Αποκλειστικό! Ένας Μαχητής στους Διάσημους! Οι υποψήφιοι και η αλήθεια!
Survivor 12.05.2018 09:52

Έρχονται πολλές αλλαγές στο Survivor και το Youweekly.gr φυσικά είναι εδώ πρώτα από όλους να σας ενημερώσει για τα σχέδια της παραγωγής και πότε θα υλοποιηθούν!

Αρχικά, οι πολλές αποχωρήσεις και η δυσαρέσκεια με τους νέους παίκτες που μπήκαν, που τελικά δεν ήταν και τεράστια επιτυχία, όπως το περίμεναν, έχουν βγει εντελώς εκτός προγραμματισμού και ο στόχος τους είναι να καταφέρουν να τραβήξουν το ριάλιτι μέχρι τις 15 Ιουλίου. Διαβάστε παρακάτω..

Δείτε ακόμη: Survivor - Spoiler: Οι φωτογραφίες ντοκουμέντο από το επόμενο αγώνισμα πριν προβληθεί το τρέιλερ! Η Ελλάδα αντιμέτωπη με...

Όπως σας έχει ενημερώσει εδώ και ημέρες το youweekly.gr, από πληροφορίες και διαρροές που έχουμε από την παραγωγή, προσπαθούν να βρουν τρόπο ώστε να αποφύγουν άλλη μία αποχώρηση για μία εβδομάδα. Δηλαδή, να "φάνε" την διαδικασία της ασυλίας για μία φορά.

Ωστόσο, το γεγονός ότι οι Διάσημοι έχουν φτάσει πλέον 5 αριθμητικά και οι Μαχητές είναι 9, πάλι ρίχνει κ ατά πολύ το ενδιαφέρον του παιχνιδιού αλλά... δυσκολεύει και τις ομάδες με αποτέλεσμα πλέον οι πιθανότητες να κερδίσουν οι Μαχητές να είναι περισσότερες, κάτι που σε κάθε περίπτωση δεν μπορεί να αφήσει σε αναμονή το κοινό.

Δείτε ακόμη: Survivor - παρασκήνιο: Η απίστευτη κίνηση της Εύης όταν αποχαιρέτησε τον Χάρο που δεν την κατάλαβε κανείς! (photo+video)

Στο τραπέζι λοιπόν έχει πέσει το θέμα για μετακίνηση κάποιου Μαχητή στην ομάδα των Διάσημων μετά από ψηφοφορία ώστε να ισορροπήσουν αριθμητικά οι ομάδες. Όπως μετέφερε άνθρωπος της παραγωγής στο Youweekly.gr μέσα στις λύσεις είναι και αυτό! Μάλιστα, ενδεικτικά έχουν ενημερωθεί οι παίκτες και ήδη οι Μαχητές έχουν αποφασίσει προκαταβολικά σε περίπτωση που αυτό συμβεί ποιον παίκτη θα στείλουν στην άλλη ομάδα.

Όπως μας μετέφερε η πηγή μας, η ομόφωνη απόφαση, ανεπίσημα βέβαια αφού δεν έγινε καμία ψηφοφορία, απλώς αυτό το συμπέρασμα βγήκε από τις αντιδράσεις, είναι να πάει η Ροδάνθη στους Διάσημους, εφόσον είναι ακόμη στο παιχνίδι όταν γίνει η συγκεκριμένη διαδικασία. Ωστόσο... ακόμη δεν ξέρουμε πότε θα το αποφασίσει αυτό η παραγωγή για να το υλοποιήσει και επίσημα, αν και την Κυριακή θα γίνει έκτακτο συμβούλιο (Δείτε εδώ), λέτε να τους ανακοινώσει αυτό; Το σίγουρο είναι πως οι ανατροπές θα είναι πολλές...

Share