Δευτέρα, 08 Μαρτίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor - Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Η αποχώρηση και η σύγχυση που φέρνει ανατροπές!

Πληροφορίες από Άγιο Δομίνικο!

Survivor - Διαρροή: Ποια ομάδα κερδίζει σήμερα; Η αποχώρηση και η σύγχυση που φέρνει ανατροπές!
Survivor 03.06.2018 09:47

Συγκλονιστικό το σημερινό επεισόδιο του Survivor!

Δύσκολη η επόμενη ημέρα μετά την αποχώρηση του Νάσου από την ομάδα των Μαχητών! Διαβάστε παρακάτω...

Σκούρα τα πράγματα για τους Μαχητές

Οι Μαχητές δεν μπορούν να κρύψουν τον προβληματισμό τους μετά την αποχώρηση ενός πολύ δυνατού παίκτη από την ομάδα τους.

Η Εύη Σαλταφερίδου ακούγεται να λέει στην κάμερα σχετικά με την αποχώρηση του Νάσου Ππαργυρόπουλου: "Ήταν ένα άτομο που τουλάχιστον σίγουρα ψυχολογικά θα στοιχίσει", ενώ από την άλλη ο Ηλίας υποστηρίζει: "Οπως και να χει, όποιος και να έφευγε ή να έμενε, θα πρέπει να κοιτάξουμε την επόμενη ημέρα, η οποία είναι σήμερα"!

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό - Survivor! Στημένη η αποχώρηση του Νάσου; Τα ποσοστά στην δημοσιότητα...

Οι συζητήσεις των Διάσημων για την αποχώρηση του Νάσου

Η ομάδα των Διάσημων δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την σημαντική "απώλεια" από την αντίπαλη ομάδα και να τη χαρακτηρίσει ως..."πλήγμα"! Η Μελίνα από την άλλη βέβαια παραδέχεται πως τους "συνέφερε να αποχωρήσει ο Νάσος".

Πολλές οι ανατροπές και οι συγχύσεις λοιπόν στον Άγιο Δομίνικο αφού οι παίκτες όσο περνάει ο καιρός πιέζονται όλο και πιο πολύ και όπως σας ενημερώσαμε μέσα από το Youweekly.gr μία μέρα αφότου έφυγαν οι γονείς τους, μία παίκτρια από τους Διάσημους έκλαιγε συνεχώς, ήταν πολύ φορτισμένη και ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς! (Δείτε εδώ)

Ο σκληρός αγώνας και η ομάδα που θα κερδίσει

Και οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό σε έναν σκληρό στίβο μάχης για να διεκδικήσουν το έπαθλο της άνεσης!

Δείτε ακόμη: Survivor - Βόμβα: Αλλάζει ο τρόπος αποχώρησης! Δεν θα είναι υποψήφιος αυτός που θέλουν οι παίκτες αλλά...

Οι Διάσημοι είναι έτοιμοι να εκλμεταλλευτούν την απουσία του Νάσου για να φέρουν την νίκη στην ομάδα τους, όμως οι Μαχητές δεν παραδίνονται τόσο εύκολα και θα καλύψουν το κενό του αξιοπρεπέστατα! Επειδή δεν θέλουμε να σας πούμε κάτι όμως πριν το επιβεβαιώσουμε, σε λίγο θα σας έχουμε σίγουρη διαρροή εδώ στο Youweekly.gr...

TAGS
Share