Τρίτη, 20 Αυγούστου 2019 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Survivor: Ανέβηκαν στις ζυγαριές! Σοκ το πόσα κιλά έχασαν οι παίκτες! (Βίντεο)

Τους ζύγισε ο Τανιμανίδης!

Survivor: Ανέβηκαν στις ζυγαριές! Σοκ το πόσα κιλά έχασαν οι παίκτες! (Βίντεο)
Survivor 21.04.2019 22:48

Στο πάρτι της ένωσης του Survivor και πριν οι παίκτες πέσουν στο φαΐ ο Σάκης Τανιμανίδης έβγαλε τη ζυγαριά! Σοκ προκαλούν τα κιλά που έχασαν από την πρώτη μέρα!

Η ζυγαριά δεν λέει ποτέ ψέματα! Διαβάστε παρακάτω...

Οι παίκτες του Survivοr είχαν την ευκαιρία να το... κάψουν στο πάρτι της ένωσης, ωστόσο είχαν να αντιμετωπίσουν και ένα σοκ.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τους... ζύγισε για να δουν πόσα κιλά έχουν χάσει από την πρώτη μέρα!

Δείτε το βίντεο και θα καταλάβετε!

Σάκης Τανιμανίδης: Τέλος από την παρουσίαση του Survivor! Το νέο πρόγραμμα που αναλαμβάνει!

Αποκλειστικό - φωτιά ήρθε στα γραφεία του Youweekly.gr! Ο Σάκης Τανιμανίδης τελείωσε με την παρουσίαση του Survivor! Έχω όλες τις πληροφορίες για το νέο πρόγραμμα που αναλαμβάνει και θα σας τα αποκαλύψω όλα στο Vanda's blog!

Μετά την φετινή ήττα στην μάχη της τηλεθέασης το Survivor μάλλον έληξε τόσο για το ΣΚΑΙ όσο και για τον Σάκη Τανιμανίδη που όπως φαίνεται θα ανοίξει τα φτερά του για άλλα μέρη!

Σύμφωνα με φρέσκες πληροφορίες που έφτασαν στα αυτιά μου το κανάλι του Φαλήρου θα δώσει στον Σάκη την θέση του παρουσιαστή στο νέο παιχνίδι που ετοιμάζεται να φέρει στους δέκτες μας την νέα τηλεοπτική σεζόν, το BOOM!

Μάλιστα, όπως ήδη γνωρίζω, οι πρώτες συναντήσεις και συζητήσεις μεταξύ καναλιού και Τανιμανίδη έχουν γίνει και οι δυο πλευρές είναι θετικές!

Όπως μου αποκαλύφθηκε, μάλιστα, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα ο Σάκης να μην είναι κριτής στο Ελλάδα έχεις ταλέντο φέτος! Για να δούμε...

Ωστόσο, πριν από λίγο καιρό σας είχα γράψει πρώτη αναλυτικά στο Youweekly.gr και το Vanda's blog τι ακριβώς είναι το παιχνίδι Boom που φέρνει ο ΣΚΑΙ!

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor Spoiler: Όσα θα δούμε στο party της ένωσης! (Βίντεο)

Σάκης Τανιμανίδης: Τέλος από την παρουσίαση του Survivor! Το νέο πρόγραμμα που αναλαμβάνει!

Διαβάστε περισσότερα θέματα για Survivor στο Youweekly.gr

Share