Survivor 4: Το twitter δεν συμμερίζεται τον πόνο της Μαριαλένας και την τρολάρει για τον Σάκη

"Του αγοριού απέναντι πείτε του πως πεθαίνωωω"

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Το twitter δεν συμμερίζεται τον πόνο της Μαριαλένας και την τρολάρει για τον Σάκη

Για χιλιοστή φορά το Survivor κατάφερε να φέρει τα πάνω κάτω στην... καρδιά των τηλεθεατών! Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε να συμβαίνουν πάρα πολλά πράγματα αλλά το πιο σοκαριστικό ήταν η ανακατάταξη των παικτών. Κόκκινοι και μπλε χωρίστηκαν ξανά και στις νέες συνθέσεις ο Σάκης και η πρώην του, Μαριαλένα... η Μαριαλένα και ο πρώην της, ο Σάκης... χωρίστηκαν ξανά.

Τα δάκρυα ένα σωρό, δεν έκρυψε κανείς από τους δυο το πόσο πληγώθηκε από αυτή την επιλογή της παραγωγής να ανακατέψει για ακόμα μια φορά τα τραπουλόχαρτα. Μάλιστα, σύμφωνα με το trailer που κυκλοφόρησε για το σημερινό 5/4 επεισόδιο, η Μαριαλένα φαίνεται να είναι σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Τέλος πάντων...

Το θέμα είναι πως όλα αυτά δεν έμειναν ασχολίαστα στο twitter, το οποίο κάθε βράδυ που έχει Survivor παίρνει πραγματικά φωτιά από τους σχολιασμούς των χρηστών.

Το Youweekly.gr συγκέντρωσε παρακάτω τα πιο κορυφαία για τον Σάκη και την Μαριαλένα.

Τα tweets περί Σάκη και Μαριαλένα για το χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4

Survivor 4

Survivor 4 twitter

Survivor 4 Σάκης Μαριαλένα

Survivor 4 Μαριαλένα

Survivor 4 Σάκης

Survivor 4 spoiler 5/4

Survivor 4 ποιος κερδίζει σήμερα

Survivor 4 Youweekly.gr

Όλο το παρασκήνιο σχέσης και χωρισμού του Σάκη και της Μαριαλένας

Δεν ξέρω για εσάς αλλά εμάς από το φετινό Survivor θα μας μείνει σίγουρα αξέχαστος ο χωρισμός αλλά και η σχέση του Σάκη Κατσούλη και της Μαριαλένας Ρουμελιώτη! Η αλήθεια είναι πως έχουμε μπει πάρα πολύ μέσα σε αυτή την σχέση αφού την ξέρουμε με κάθε λεπτομέρεια.

Μπορεί η Μαριαλένα να έχει δηλώσει πως δεν χώρισαν πολύ καλά, ενώ εκείνος να έχει πει το άκρως αντίθετο αλλά... η αλήθεια κρύβεται κάπου στην μέση κι εμείς την ξέρουμε.

Τα παιδιά έμεναν στην ίδια γειτονιά και η Μαριαλένα δούλευε σερβιτόρα σε ένα μαγαζί δίπλα στο μαγαζί με τα ρούχα που έχει ο Σάκης Κατσούλης. Τους τελευταίους μήνες της σχέσης τους συγκατοικούσαν στο σπίτι του Σάκη στο περιστέρι κι όλα έδειχναν πως η σχέση τους πήγαινε σοβαρά.

Όσοι τους γνωρίζουν μιλούν για μια δυνατή σχέση γεμάτη αγάπη, έντονη, με πάθος αλλά και ζήλεια. Η ζήλεια αυτή έφερνε εντάσεις και καυγάδες που όμως το ζευγάρι προσπερνούσε λόγω της μεγάλης αγάπης που είχε ο ένας για τον άλλον.

Πριν τον οριστικό χωρισμό τους είχαν χωρίσει άλλες δυο φορές αλλά τα είχαν ξανά βρει από πρωτοβουλία κοινών φίλων. Ο τελευταίος χωρισμός ήταν 4 μήνες πριν η Μαριαλένα μπει στο Survivor και η απόφαση ήταν της ίδιας.

Ήταν ένας χωρισμός δύσκολος και το συναίσθημα που επικρατούσε ήταν θυμός. Μετά τον χωρισμό είχαν τυπικές επαφές για ένα διάστημα καθώς έπρεπε να κανονιστούν κάποια τυπικά θέματα που έχει κάθε ζευγάρι όταν χωρίζει.

Φήμες λένε πως υπήρχε τρίτο πρόσωπο στην σχέση τους αλλά δεν έχει επιβεβαιωθεί.

Ακολουθήστε την Έφη Εκίζογλου στο instagram για περισσότερα Survivor spoils!