Survivor 4 - Μαριαλένα: "Ο Τζέιμς είναι ύπουλος"

"Θα βγει ο Ηλίας και θα πει δημόσια Αλέξη είχες δίκιο"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 4 - Μαριαλένα:

Λίγο μετά την συζήτηση που είχαν ο Αλέξης Παππάς με τον Ηλία Μπόγδανο η Μαριαλένα Ρουμελιώτη εξέφρασε και εκείνη την άποψή της για τον Τζέιμς Καφετζή on camera.

Η ίδια υποστηρίζει τον Αλέξη Παππά εδώ και καιρό και είναι ενάντια στα όσα λέει και κάνει o Τζέιμς στο Survivor και αυτός είναι και ο λόγος που τον χαρακτηρίζει ύπουλο!

"Ο Τζέιμς εδώ πέρα δεν είναι απλά ένας Survivor, είναι κάτι πιο υπόγειο κάτι πιο ύπουλο και πρέπει να το δουν και οι υπόλοιποι παίκτες αυτό, γιατί όταν θα πέσουν στην παγίδα του θα είναι πάρα πολύ αργά και μετά ο Ηλίας θα βγει δημόσια και θα πει ναι Αλέξη Παππά είχες δίκιο, για αυτό θέλουμε λίγο να προλάβουμε τις καταστάσεις! Ξέρουμε όλοι τι είναι ο Τζέιμς, έχει κάνει πάρα πολλά φάουλ! Πιστεύω και στο κάρμα και επειδή έχει διώξει πάρα πολλούς ανθρώπους από εδώ πέρα πιστεύω πως αξίζει να φύγει", δήλωσε χαρακτηριστικά!

Όσα είπε η Μαριαλένα on camera

Πήραν σηκωτό τον Ηλία για να μην ορμήσει στον Αλέξη

Λίγο πριν ξεκινήσει το αγώνισμα της ασυλίας ο Γιώργος Λιανός έδωσε το λόγο στους παίκτες και στον Αλέξη Παππά!

Ο Αλέξης αναφέρθηκε στη συζήτηση που είχε με τον Ηλία Μπόγδανο στην παραλία και με τα λόγια του κατάφερε για ακόμη μια φορά να τον βγάλει εκτός εαυτού!

Ο Ηλίας ισχυρίστηκε πως ο Αλέξης διαστρεβλώνει τα λόγια του και πως τα πράγματα δεν έγιναν έτσι όπως τα λέει!

Βαριές κουβέντες ακούστηκαν από το στόμα του Ηλία, ο οποίος χτυπούσε ότι έβρισκε μπροστά του και παραλίγο να ορμλησει και στον Αλέξη Παππά!

Ο Νίκος Μπάρτζης τον πήρε σηκωτό και τον απομάκρυνε ενώ ο Γιώργος Λιανός σοκαρισμένος προσπάθησε να ηρεμήσει τα πνεύματα και να σταματήσει τον καυγά!

"Μην μου σπας τα α@@ σκουπίδι", ήταν μερικές από τις ατάκες που ακούστηκαν λίγο πριν το αγώνισμα από το στόμα του Ηλία!