Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ο Τριαντάφυλλος απαντά στους επικριτές του: "Ο Θεός έβλεπε κάποια πράγματα και..."

Νέες δηλώσεις από τον πρώην παίκτη του Survivor! Πετσοκόβει Ασημακόπουλο, Κόρο, Μπόγδανο και Κοψιδά

Ο Τριαντάφυλλος απαντά στους επικριτές του:
Survivor 08.06.2021 13:42
Από Youweekly Team

Μετά το πρώτο μέρος των δηλώσεων του Τριαντάφυλλου, η εκπομπή Love it του ΣΚΑΙ, το μεσημέρι της Τρίτης πρόβαλλε και το δεύτερο κομμάτι στο οποίο για πρώτη φορά ο τραγουδιστής απαντά στα όσα κατά καιρούς, άσχημα πράγματα, είχαν πει για αυτόν, ο Ηλίας Μπόγδανος, ο Κόρο και οι λοιποί.

Οι νέες δηλώσεις του Ντάφυ

«Τον Κόρο τον θεωρούσα φίλο μου. Είχαμε έρθει πολύ κοντά. Ήταν μια εφήμερη σχέση, δεν ξέρω τι έπαθε.

Τώρα το μαλλί έχει βγει. Πριν μπω στο παιχνίδι είχα ξυρίσει τα μαλλιά μου και έκανα μεταμόσχευση μαλλιών. Ήθελαν 5-6 μήνες για να φυτρώσουν. Το είχα έννοια. Στο Μαϊάμι ήρθε και με αγκάλιασε ο Κόρο και μου είπε πως τα μαλλιά μου άρχισαν να βγαίνουν. Είναι καλό παιδί με καλή ψυχή, αλλά μερικές φορές επηρεάζεται.

Κερδίσαμε ένα έπαθλο και ήμασταν στην παραλία και είπα στον Κόρο και στον Ασημακόπουλο πως θέλω να τους κάνω ένα δώρο όταν βγούμε. Και τους είπα ό,τι θέλετε. Μέχρι 2.000 ευρώ σας κάνω δώρο.

Όταν δεν είναι καταγεγραμμένο κάτι, τον άλλον μπορούν να τον βγάλουν τρελό. Εγώ τους είχα πει από εκείνη τη στιγμή πως ό,τι λέω θέλω να καταγράφεται. Και ο Ασημακόπουλος μου έχει πει πράγματα τρελά, αλλά δε θα τα πω ποτέ. Είναι όπου φυσήξει ο άνεμος. Στα έπαθλα δεν έφταιγα εγώ που δεν έτρωγε, έφταιγε ο Σάκης.

Το τι συμβόλαιο είχα εγώ για να πάω στο Survivor δεν τους αφορά. Δεν πήγαμε μαζί να υπογράψουμε. Ο Ηλίας κοιτάζεται 10 λεπτά στην κατσαρόλα. Και ο Ασημακόπουλος έχει κάνει κάποια πράγματα πάνω του. Μαγκιά του.

Ο Ασημακόπουλος έπινε αγιασμό για δύο μήνες όταν ήμασταν μαζί. Ο Ηλίας βγάζει κακίες και λέει ειρωνείες. Επηρεάζεται πάρα πολύ. Τη μία είναι έτσι και την άλλη αλλιώς. Αυτή τη στιγμή αρχηγός των amigos είναι ο Ηλίας.

Εγώ μένω σε ένα συγκρότημα που έχει μια μεγάλη πισίνα. Δεν είναι δική μου ιδιωτική η πισίνα. Τους έλεγα να έρθουν στα γενέθλια μου, πάνω στη χαρά μου και ο Ηλίας έβγαλε κακίες.

Κύριε Κοψιδά μου δεν έχω μεγάλη μόρφωση, γιατί στα 15 μου έχασα τον πατέρα μου. Έπρεπε να δουλέψω νύχτα για την μητέρα μου και την αδερφή μου. Είμαι περήφανος που είμαι χαμηλής μόρφωσης και ας λαϊκίζω.

Εγώ δεν ήθελα να πάρω στις πλάτες μου κανένα από την ομάδα, επειδή το πόδι μου δεν ήταν καλά. Όταν ήμασταν στην ίδια ομάδα με τους amigos μου έλεγαν να μην παίξω»

Οι πρώτες λέξεις του γιου του Τριαντάφυλλου μόλις τον είδε

Ο Τριαντάφυλλος επέστρεψε στην Ελλάδα και στην οικογένεια του μετά την εμπειρία που έζησε στο Survivor 4 και κράτησε ξανά στην αγκαλιά του το γιο του και την σύζυγό του, η οποία ενοχλείται μόλις βλέπει κάμερες να την τραβάνε.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, ο οποίος μίλησε στο Πρωινό, ο γιος του με το που τον είδε να μπαίνει στο σπίτι τον παρακάλεσε να μην ξαναφύγει λέγοντας του «Μπαμπά, μην ξαναφύγεις». Ενώ, συγκινούν τα ντοκουμέντα που τον είχε συνέχεια στην αγκαλιά του.

Και η γυναίκα του χάρηκε από την επιστροφή του, ωστόσο είναι πιο συγκρατημένη και σοβαρή, όπως άλλωστε γνωρίζουν όλοι από την πρώτη ημέρα κιόλας που ο Ντάφυ μπήκε στο παιχνίδι.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Survivor 4 spoiler 8/6: Αυτός κερδίζει απόψε την τρίτη ασυλία - ΑΝΑΜΕΝΌΜΕΝΟ

Survivor 4 - αποκάλυψη: Ο Γαλακτερός χώρισε για τα μάτια της Νικολέτας

Share