Survivor 4: Ο Σάκης «αδειάζει» ξανά τον Ασημακόπουλο

«Έλεγε ότι δεν τον πείραζε...»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Survivor 4: Ο Σάκης «αδειάζει» ξανά τον Ασημακόπουλο

Μπορεί να βρισκόμαστε στις τελευταίες μέρες του φετινού κύκλου του Survivor 4, αλλά ο Σάκης Κατσούλης δεν χάνει ποτέ την ευκαιρία να... αφήσει το φαρμάκι του, κάτι που έκανε για ακόμη μια φορά για τον Γιώργο Ασημακόπουλο.

Λίγο μετά το τελευταίο συμβούλιο του νησιού και εν όψει της τελευταίας φετινής ατομικής ασυλίας, ο Σάκης μίλησε για το γεγονός, ότι υπέδειξε το συμπαίκτη του ως υποψήφιο προς αποχώρηση, κερδίζοντας στον προηγούμενο αγώνα και θεωρώντας, ότι η στάση του είναι υποκριτική.

«Λέει συνέχεια, ότι όλοι θα ψηφιστούμε και δεν τον ενοχλεί, αλλά τελικά τον είδα να βγάζει έναν εκνευρισμό για την υποψηφιότητά του», είπε μπροστά στην κάμερα, ρίχνοντας τα «βέλη» του.

Τα σχόλια του Σάκη για τον Ασημακόπουλο στο Survivor 4

Ακολουθήστε τη Νεφέλη Ντατσοπούλου στο Instagram

Η συγκλονιστική ιστορία του Γιώργου Ασημακόπουλου για τον χαμό του αδερφού του

Σε μία συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 4 ο Γιώργος Ασημακόπουλος, ο οποίος μίλησε για πρώτη φορά μέσα στο παιχνίδι για τον χαμό του αδερφού του, ο οποίος του άλλαξε τη ζωή.

Μέχρι τώρα, ο Γιώργος Ασημακόπουλος το είχε αναφέρει μόνο μία φορά καθώς όπως είχε αποκαλύψει ο Περικλής Κονδυλάτος που ήταν και αυτός που πρώτος αποκάλυψε αυτή τη λεπτομέρεια για την προσωπική του ζωή, δεν ήθελε να τη χρησιμοποιήσει για να συγκινήσει τον κόσμο.

Αυτή τη φορά ωστόσο μίλησε γι΄αυτό το περιστατικό και στάθηκε στο γεγονός πως από τότε ξεκίνησε να δείχνει μεγάλο σεβασμό στην οικογένειά του.