Survivor 5 - σύντροφος Πελαγίας: "Πριν μπει στο παιχνίδι έκανε μια επέμβαση και..."

Ο πραγματικός λόγος που ταξίδεψε στον Άγιο Δομίνικο

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5 - σύντροφος Πελαγίας:

Μέσα από το Love it γνωρίσαμε για πρώτη φορά το σύντροφο της Πελαγίας Καζολέα, Γιώργο Καβακάκη να μιλάει στη Ιωάννα Μαλέσκου για την αγαπημένη του.

Πιο αναλυτικά, ο συνάδελφος και σύντροφος της παίκτριας, αφού όπως είπε δουλεύουν μαζί στον ίδιο όμιλο, δε μίλησε τόσο για το πρόσωπο και τις πτυχές, που εμείς γνωρίσαμε μέσα στο Survivor, ούτε για όσα κατηγορήθηκε η σύντρoφος του. Στάθηκε πιο πολύ στη γνωριμία τους καθώς και στον τελείως παράδοξο τρόπο, που μπήκε στο παιχνίδι η Πελαγία. (Δείτε περισσότερα στοιχεία για την παίκτρια, φωτογραφικό υλικό της ζωής της).

Οι δηλώσεις του συντρόφου της Πελαγίας Καζολέα στο Love it

«Η Πελαγία μπήκε στο παιχνίδι από πλάκα. Τη δήλωσε μία φίλη της που βρίσκεται στο Ντουμπάϊ και νομίζαμε ότι ήταν πλάκα. Η πριν μπει έκανε μία επέμβαση, πολύ πρόσφατη, οπότε μιλούσαμε με τους γιατρούς για το αν μπορεί να μπει σε αυτό το παιχνίδι. Δεν ήταν σοβαρό, αλλά δεν είναι για να μπεις στο παιχνίδι και να έχεις τραντάγματα και χτυπήματα γιατί δεν είχαν κλείσει και τα ράμματα. Πήραμε λοιπόν την έγκριση του γιατρού και μπήκε στο παιχνίδι», είπε αρχικά ο Γιώργος Καβακάκης.

Και πρόσθεσε: «Η Πελαγία δεν μπήκε στο παιχνίδι για να βγει νικήτρια, μπήκε για να ζήσει την εμπειρία. Δεν πιστεύω ότι θα την πειράξει αν αποχωρήσει».

Στη συνέχεια ο Γιώργος Καβακάκης μίλησε και για την γνωριμία του με την Πελαγία Καζολέα, αποκαλύπτοντας: «Με την Πελαγία δουλεύαμε στον ίδιο όμιλο. H Πελαγία με είχε δει, εγώ βέβαια δεν την είχα δει ποτέ. Έτυχε και γνωριστήκαμε στην κοπή της πίτας μετά από αρκετό καιρό και μας γνώρισε ο ιδιοκτήτης του ομίλου. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις έναν άνθρωπο να επικοινωνείς και παρόλο που βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, από τις αντιδράσεις της εγώ μπορώ να την καταλάβω» είπε κλείνοντας ο Γιώργος Καβακάκης.

Survivor spoiler 15/2 - Ποιός παίκτης αποχωρεί από παίχνιδ - Μαρτίκας, Καζολέα ή Ματθαιακάκης;

Ημέρα χαράς σήμερα στο Survivor αφού οι δυο ομάδες αγωνίζονται για το έπαθλο επικοινωνίας (δείτε εδώ ποιος κερδίζει), αύριο όμως κάποιος θα φύγει με σκυμμένο το κεφάλι! Τετάρτη 16/2, κι όπως κάθε Τετάρτη έτσι κι αυτή που μας έρχεται θα έχουμε αποχώρηση!

Στον τάκο έχουν βγει τρία άτομα από τους Μαχητές αφού δεν έχουν σταυρώσει νίκη τον τελευταίο καιρό. Στην πρώτη χαμένη ασυλία, της Κυριακής, οι Μπλε ψήφισαν τον Ανδρέα ενώ την Δευτέρα, στην δεύτερη χαμένη ασυλία, από την ψηφοφορία βγήκε επεισοδιακά η Καζολέα ενώ ο Σάββας που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία έριξε στον τάκο τον Σπύρο Μαρτίκα.

Βρίσκεται ήδη εκτός Survivor

Ο Ανδρέας έχει ξανά τεθεί στην κρίση του τηλεοπτικού κοινού κι έχει δείξει πως έχει μια άλφα δυναμική. Το ίδιο και ο Σπύρος. Όλοι θυμόμαστε πως είχε μπει μπροστά μια στιγμή στο παιχνίδι βάζοντας τα με μεγάλα ονόματα (ακόμα και με διάσημους) και είχε καταφέρει να διώξει την Σπανού.

Σύμφωνα, λοιπόν, με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr ο παίκτης που δεν τα κατάφερε είναι η Πελαγία Καζολέα που δεν είχε δημιουργήσει και το κατάλληλο κλίμα γύρω από το όνομά της.