Survivor 5: Στα πρόθυρα κατάρρευσης η Μυριέλλα Κουρεντή - «Δεν μπορώ να σηκώσω το σακίδιο...»

Σκέφτεται την αποχώρηση άραγε;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Survivor 5: Στα πρόθυρα κατάρρευσης η Μυριέλλα Κουρεντή - «Δεν μπορώ να σηκώσω το σακίδιο...»

Η Μυριέλλα Κουρεντή στο Survivor 5 έχει πολύ κακές επιδόσεις στους τελευταίους αγώνες, κάτι που έχει γίνει αντιληπτό από τους παίκτες της ομάδας της. Στο αποψινό 13/3 επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης, μάλιστα, την είδαμε δύο φορές να ξεσπάει σε κλάματα καθώς αισθάνεται πως πλέον δεν έχει καθόλου δυνάμεις ούτε για να κινηθεί.

Τα κλάματα της Μυριέλλας Κουρεντή στο Survivor 5

«Νιώθω ότι με έχει εγκαταλείψει το σώμα μου τελείως. Σήμερα δεν ξέρω αν πρέπει να αγωνιστώ γιατί νιώθω ότι δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου, να σηκώσω το σακίδιο μου και να το μεταφέρω», είπε η Μυριέλλα Κουρεντή λίγο πριν το αποψινό αγώνισμα ασυλίας.

«Δεν ξέρω αν θα καταφέρω να επανέλθω. Νιώθω μέρα με την μέρα τις δυνάμεις μου να με αφήνουν. Σήμερα δεν είχα το κουράγιο να σηκώσω ούτε το σακίδιο μου. Θέλω πολύ να τρέξω και θέλω πολύ να παλέψω μέχρι τελικής πτώσεως και ας φύγω με φορείο από τον Άγιο Δομίνικο», είπε ξανά λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει το αγώνισμα και πρόσθεσε, απαντώντας στην Ασημίνα Χατζηανδρέου:

«Δεν θέλω, όπως είπε η Ασημίνα, να παρασιτώ! Δεν έχω μάθει έτσι στη ζωή μου και σε καμία περίπτωση δεν θα κάτσω να παρασιτώ, πολύ σκληρή λέξη Ασημίνα».

Η αποκάλυψη της Μυριέλλας Κουρεντή για την πρόταση γάμου

Λίγο πριν από το αγώνισμα επάθλου στο Survivor 5 οι Μαχητές και Διάσημοι συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό όπου ο γνωστός παρουσιαστής ρώτησε χωριστά τους παίκτες για τους δικούς τους ανθρώπους αλλά και τους συντρόφους τους με αφορμή το έπαθλο επικοινωνίας που κέρδισαν οι Διάσημοι.

Πιο συγκεκριμένα, όταν ήρθε στο προσκήνιο η ερώτηση περί γάμου, όπου η Μυριέλλα Κουρεντή θέλησε να ξεκαθαρίσει πως για την ώρα δεν έχει δεχτεί πρόταση γάμου από τον Γιάννη Λυγνό (Δείτε επίσης εδώ τι είχε αποκαλύψει για την σχέση τους, ο κολλητός της). Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά: «Με περιμένει μια έκπληξη αλλά δεν είναι πρόταση γάμου. Δεν είναι όλες οι εκπλήξεις το ίδιο. Μπορεί να είναι τραγούδια, μπορεί να είναι ταξίδια, μπορεί να είναι άλλα πράγματα.

Κι εγώ μίλησα με τον John ο οποίος μου είπε πολύ καλά πράγματα και μέσα σε αυτά μου είπε ότι με περιμένει και μια έκπληξη στην Αθήνα. Και τώρα Γιώργο είμαι να μου επιτρέψεις, με το ένα πόδι στο Survivor και με το άλλο πόδι στην πατρίδα»