Survivor 5: Σε έξαλλη κατάσταση η Βρισηίδα Ανδριώτου - «Είναι δυνατόν; Μην μου μιλάς όταν...»

Δεν άκουγε κανέναν

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Survivor 5: Σε έξαλλη κατάσταση η Βρισηίδα Ανδριώτου - «Είναι δυνατόν; Μην μου μιλάς όταν...»

Μετά από τον τραυματισμό του Νίκου Αντωνόπουλου στο Survivor 5, είδαμε την Βρισηίδα Ανδριώτου να ξεσπά φανερά μετά το τέλος του αγωνίσματος καθώς ηττήθηκε από την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η πλέον παίκτρια της μπλε ομάδας έχει δείξει αρκετές φορές πως παθιάζεται αρκετά με αποτέλεσμα όταν χάνει να ξεσπά.

Έτσι λοιπόν, η ίδια μη μπορώντας να διαχειριστεί τη συναισθηματική της φόρτιση, ξέσπασε σε κλάματα. Η ίδια είπε μεταξύ άλλων: «Δεν έμπαινε όπως μου έλεγες ο δίσκος και δεν έσπαγε το πλακάκι! Δεν μπορώ να σε ακούσω, να με ψηφίσετε να φύγω! Δεν ξέρω πόσο είναι το σκορ αυτή τη στιγμή αλλά έπαιξα με μια καλύτερη παίκτρια και έχασα!

Θα παίρνω όποια γουστάρω εγώ, θα παίρνω την Μυριέλλα. Δεν είμαι εδώ για να εμψυχώνω την ομάδα! Είμαι εδώ για να φέρνω πόντους! Δεν γίνεται ρε φίλε να μην παίρνω πόντους, δεν γίνεται».

Το ξέσπασμα της Βρισηίδας Ανδριώτου στο Survivor 5

Το χρώμα στη φόρα! Αυτή η ομάδα κερδίζει την πρώτη ασυλία

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ομάδα που θα κερδίσει είναι η Μπλε και οι παίκτες της θα πάνε σαν θεατές στο συμβούλιο του νησιού. Όπως καταλαβαίνετε θα γίνει χαμός στους Κόκκινους και ο ένας θα τα ρίχνει στον άλλον!

Ακολουθήστε την Ελένη Ζουγανέλη στο Instagram