Survivor 5 αποκλειστικό: "Εσύ τα άρχισες όλα τσόκαρο" - Ο καυγάς Ασημίνας και Βρισηίδας όταν έκλεισαν οι κάμερες

Τι συνέβη μετά το χθεσινοβραδινό 23/3 συμβούλιο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 αποκλειστικό:

Οι κόντρες στο Survivor 5 έχουν ξεφύγει προ πολλού, με τους παίκτες των δύο ομάδων να βρίσκουν κάθε αφορμή να τσακωθούν και τα συμβούλια να είναι μια… πρώτης τάξης ευκαιρία να ξεκαθαρίσουν τους λογαριασμούς τους, όποιοι κι αν είναι αυτοί που προκύπτουν.

Τον τελευταίο καιρό, μάλιστα, το ριάλιτι επιβίωσης μας έδειξε πως φτάνει μονάχα μια στιγμή, ώστε μια σχέση που φαίνεται ισχυρή, να ανατραπεί πλήρως και νέα δεδομένα να δημιουργηθούν. Αυτό ακριβώς ίσχυσε με τη Σοφιάνα Αβραμάκη και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, με τα δύο κορίτσια να μοιάζουν αχώριστα, όσο έπαιζαν μαζί στους Μαχητές, αλλά τελικά να εχθρεύονται πια η μία την άλλη από την ώρα, που η δεύτερη άλλαξε «στρατόπεδο», έστω και με εντολή της παραγωγής.

Κάπως έτσι, τα αρχικά δάκρυα για αυτό τον αποχωρισμό, μετατράπηκαν πολύ γρήγορα σε λόγια αντιπάθειας, με τις δύο παίκτριες πλέον να ρίχνουν «πυρά» η μία για την άλλη, είτε μεταξύ τους είτε στην παραλία. Σε αυτό, φυσικά, έχουν συμβάλει και οι νέοι τους συμπαίκτες, σκοπεύοντας ασφαλώς να απομονώσουν τα κορίτσια εν όψει επόμενων ψηφοφοριών και να τα κάνουν να είναι εκτεθειμένα στο κοινό.

Μία από τις παίκτριες, που έχουν… διδακτορικό στο ανακάτεμα, είναι η Βρισηίδα Ανδριώτου, η οποία επεσήμανε πως η Μυριέλλα Κουρεντή βάζει λόγια, με τη στάση της να σχολιάζεται και στο συμβούλιο από την Ασημίνα, που την κατηγόρησε πως υποκινεί ίντριγκες, αλλά δε στάθηκε μονάχα εκεί.

Οι δύο παίκτριες, μάλιστα, βρέθηκαν μετά το συμβούλιο και άρχισαν να... διαβάστε την συνέχεια στο Athensmagazine.gr