Survivor 5 spoiler: Φεύγει ο Σοϊλέδης και μπαίνει στους Μαχητές η Μυριέλλα Κουρεντή;

"Βόμβα" στο παιχνίδι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 spoiler: Φεύγει ο Σοϊλέδης και μπαίνει στους Μαχητές η Μυριέλλα Κουρεντή;

Το Survivor είναι το παιχνίδι των ανατροπών και, φυσικά, αυτό ισχύει και για τον πέμπτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος έχει επίσης να μας προσφέρει αρκετές συγκινήσεις, όπως η ανατροπή που είδαμε την τελευταία εβδομάδα.

Η Μυριέλλα Κουρεντή είχε μείνει αρκετές φορές χάρη στην ψήφο του τηλεοπτικού κοινού, αλλά αυτή την φορά δεν τα κατάφερε, με την ηθοποιό να μαζεύει τα πράγματά της και να αποχωρεί από το παιχνίδι, ευρισκόμενη αυτή τη στιγμή στο ξενοδοχείο. Η ίδια είχε αρκετά, μάλιστα, να πει στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, όπου και προβλήθηκαν οι πρώτες της δηλώσεις. Από τον «Τσακατσούκα» και τον Τζον, μέχρι το έντονο παρασκήνιο στις παραλίες, αν και η αλήθεια είναι πως τις περισσότερες «ίντριγκες» τις «έχτισε» η ίδια, αποτελώντας βασικό πυλώνα του φετινού Survivor.

Στην παραγωγή αυτό δεν το ξεχνούν και, μάλιστα, φαίνεται πως ψάχνουν έναν τρόπο να τη βοηθήσουν να επιστρέψει στο ριάλιτι επιβίωσης, καθώς οι καβγάδες της είναι υπαίτιοι σε σημαντικό βαθμό για το γεγονός, ότι το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ παραμένει σε πολύ καλό επίπεδο στα νούμερα τηλεθέασης, παρά τον αυξημένο ανταγωνισμό.

Κάπως έτσι, δεν αποκλείεται τον επόμενο καιρό να...διαβάστε την συνέχεια στο athensmagazine.gr