Survivor 5 - αποκλειστικό: Έξαλλη η παραγωγή με τον Σπύρο Μαρτίκα! Τον διώχνει άρον άρον από το παιχνίδι;

Τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5 - αποκλειστικό: Έξαλλη η παραγωγή με τον Σπύρο Μαρτίκα! Τον διώχνει άρον άρον από το παιχνίδι;

Ο Σπύρος Μαρτίκας είναι, οπωσδήποτε, ένα από τα πρόσωπα του Survivor 5 και δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να τον ξεχάσουμε, μετά το τέλος του παιχνιδιού, όπου ο ίδιος ελπίζει να είναι ο μεγάλος νικητής, έχοντας καταβάλει μεγάλη προσπάθεια για αυτό.

Ο φαρμακοποιός της μπλε ομάδας έχει... από όλα. Είναι καλός αγωνιστικά, έχει τα δικά του σχέδια, δημιουργεί ίντριγκες από το πουθενά και, γενικά, είναι ακριβώς αυτό που ήθελαν εξαρχής στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, διαθέτοντας όλο το πακέτο για να φτάσει έως το τέλος της διαδρομής.

Ο ίδιος, βέβαια, δεν έχει διστάσει σε πολλές περιπτώσεις να τσακωθεί με αρκετούς εκ των συμπαικτών ή των αντιπάλων του, αφού πρόκειται για μια αρκετά έντονη προσωπικότητα, που δεν περνά απαρατήρητη. Παράλληλα, δε διστάζει να κάνει τις δικές του συμμαχίες, ώστε να παραμένει στο παιχνίδι και να ελπίζει πως μπορεί, με την ψήφο του κοινού, όπου μετρά αρκετούς φαν, να πλησιάζει κάθε εβδομάδα το μεγάλο του στόχο.

Όπως φαίνεται, όμως, αυτές οι συμμαχίες δε δημιουργούνται πάντοτε με τα πιο ορθά μέσα. Ο Μαρτίκας, σύμφωνα με καταγγελία του Τάκη Καραγκούνια στο νέο συμβούλιο του νησιού, μοιάζει να... διαβάστε περισσότερα στο athensmagazine.gr