Survivor 5: Η Ασημίνα ξέσπασε σε κλάματα με την ανακοίνωση του Λιανού - Η αναφορά στο όνομα του Χρήστου Δάντη

Τι συνέβη;

Δάφνη Επιθυμιάδη
Youweekly Editor
Survivor 5: Η Ασημίνα ξέσπασε σε κλάματα με την ανακοίνωση του Λιανού - Η αναφορά στο όνομα του Χρήστου Δάντη

Μετά την ανακοίνωση των δύο υποψηφίων προς αποχώρηση αλλά και το έπαθλο φαγητού (δείτε εδώ ποιος κέρδισε), σήμερα 25/5 σειρά έχει το έπαθλο επικοινωνίας, κάτι που έχουν ιδιαίτερη ανάγκη όλοι οι παίκτες, τόσο καιρό απομονωμένοι.

Λίγο πριν αρχίσει το αγώνισμα στο αποψινό επεισόδιο της Τετάρτης 25/5 στο Survivor 5, ο Γιώργος Λιανός αναφέρθηκε στο έπαθλο και στα αγαπημένα πρόσωπα των παικτών που θα έχουν την ευκαιρία να δουν με βιντεοκλήση, εφόσον κερδίσουν. Πρώτη στην οποία απευθύνθηκε ήταν η Ασημίνα, στην οποία ανακοίνωσε πως θα μπορέσει να μιλήσει με τον σύντροφό της, το Χρήστο Δάντη, και τη φίλη της, Μαρία, μετά από 5 μήνες. Η ποδοσφαιρίστρια ξέσπασε σε κλάμματα από τη συγκίνηση.

Το ξέσπασμα της Ασημίνας

Σχέση με διαφορά 33 χρόνων η Ασημίνα με το Χρήστο Δάντη αλλά ο έρωτας χρόνια δε κοιτά

Οι δυο τους είναι αρκετό καιρό μαζί, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, παρά το γεγονός πως μεταξύ τους υπάρχει μια διαφορά 33 ετών. Ο Χρήστος Δάντης γεννήθηκε 26 Σεπτεμβρίου 1966 άρα είναι 55 ετών ενώ το κορίτσι αυτό είναι γεννημένη το 1999 άρα σήμερα είναι 22 ετών.

Για πολλούς η διαφορά ηλικίας αποτελεί ταμπού αλλά όπως φαίνεται στην περίπτωση αυτή ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά κι αν δεν πειράζει τη νύφη και τον γαμπρό που λέει και η γιαγιά μου, οι υπόλοιποι δεν έχουν λόγο! Εμείς το μόνο που μπορούμε να πούμε με σιγουριά είναι οι δυο τους ταιριάζουν πάρα πολύ και φαίνεται πως υπάρχει αγάπη και αλληλοϋποστήριξη...