Survivor 5: Τρελό ''άδειασμα'' από την Ναυσικά για την Βρισηίδα - «Πραγματικά τον λυπάμαι...»

Μετά τα ασταμάτητα κλάματα...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: Τρελό ''άδειασμα'' από την Ναυσικά για την Βρισηίδα - «Πραγματικά τον λυπάμαι...»

Στο επεισόδιο της Τετάρτης 25/5 του Survivor 5 οι εξελίξεις στο παιχνίδι επιβίωσης ήταν για άλλη μια φορά καταιγιστικές με πρώτη και σημαντική το τέλος της σχέσης ανάμεσα σε Μαρτίκα και Βρισηίδα. Το ζευγάρι είχε έρθει αρκετά κοντά στην καλύβα και όλοι πίστευαν, πως ένας έρωτας είχε αρχίσει να γεννιέται.

Ένα έντονο όμως περιστατικό, που σημειώθηκε ανάμεσα τους έφερε τη μεγάλη ρήξη με αποτέλεσμα στο βραδινό συμβούλιο του νησιού η παίκτρια να κλαίει και να φωνάζει πως θέλει να αποχωρήσει ο Σπύρος. Από την άλλη η Ναυσικά, η οποία υπήρξε μέρος του παιχνιδιού, μετά την αποχώρησή της παρακολουθεί τις εξελίξεις από το σπίτι της, με αποτέλεσμα να μην αντέξει και να κάνει ένα εκρηκτικό insta story.

Η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου άδειασε την Βρισηίδα Ανδριώτου για τη στάση της στο Survivor 5

Μάλιστα το μοντέλο ενώ παρακολουθούσε από την τηλεόραση και τον καναπέ της τις εξελίξεις, έβγαλε φωτογραφία το στιγμιότυπο, που την ενόχλησε πιο πολύ από όλα και χαρακτηριστικά έγραψε: «Πόσο ψεύτικο κλάμα ακόμα; Πραγματικά τον λυπάμαι αυτή τη φορά τον Σπύρο».

Το στόρυ της Αντωνά για την Βρισηίδα

Αντάλλαξαν βαριές κουβέντες Βρισηίδα και Σπύρος

Στο συμβούλιο της Τετάρτης 25/5 στο Survivor 5 έγινε πάλι το έλα να δεις. Όλα ξεκίνησαν με αφορμή τον χτεσινό καυγά Βρισηίδας και Σπύρου, ο οποίος οδήγησε στη ρήξη του ζευγαριού με το Σπύρο να τελειώνει την ιστορία τους.

Με την πρώτη ένταση διαλύθηκαν όλα και έβγαλαν μαχαίρια και κυρίως ο Σπύρος, που έφτασε στο σημείο να ξεφτιλίσει τη Βρισηίδα. Και ενώ το twitter έλεγε πως η Βρισηίδα Ανδριώτου προσποιείται πως είναι ερωτευμένη με τον Μαρτίκα, τελικά αποδείχθηκε το αντίθετο.

Ο Σπύρος ήταν εκείνος που τη χρησιμοποίησε για να εκμαιεύσει πληροφορίες και τελικά να τα βγάλει όλα στη φόρα. ‘’Την έδωσε’’ κανονικά στους υπόλοιπους παίκτες, βάζοντας της στη θέση να πρέπει να δώσει εξηγήσεις για τα ανεξήγητα μαζί με την Ασημίνα.

Οι δυο συμπαίκτριες τα αρνήθηκαν όλα κατηγορηματικά με τη Βρισηίδα να ξεσπά σε κλάματα και τον φαρμακοποιό να μην του καίγεται ‘’καρφάκι’’. Μάλιστα, της απάντησε με ύφος πως «σίγουρα ξέρει κάτι παραπάνω» εννοώντας πως του τα έχει πει όλα η ίδια.