Βάλτε στη λίστα την υγιεινή καθαριότητα!

Βάλτε στη λίστα την υγιεινή καθαριότητα!

Η είσοδος στο σύμπαν της μητρότητας σηματοδοτεί μια νέα, υπέροχη εποχή, όπου τίποτα δεν είναι όπως παλιά! Ας πούμε, υπάρχουν πράγματα που θα αργήσεις να ξανακάνεις, όπως να κοιμηθείς σερί ένα 8ωρο, πράγματα που θα αργήσεις πολύ να ξανακάνεις, όπως το να ξεχαστείς στο καφέ με τις φίλες, και πράγματα που δεν θα ξανακάνεις ΠΟΤΕ, όπως να πάψεις ν’ ανησυχείς – για διαφορετικούς λόγους κάθε εξάμηνο.

Με αντάλλαγμα τις αναντικατάστατες, μαγικές στιγμές που ζεις με τα μικρά σου, αλλάζουν όλα, από τις προτεραιότητες μέχρι τις λίστες! Ας πάρουμε, λόγου χάρη, τη λίστα του σούπερ μάρκετ: από εκεί που έψαχνες τις ποικιλίες τρούφας για να φτιάξεις μια ψαγμένη μακαρονάδα, τώρα ψάχνεις λύσεις για να περιποιείσαι τους θησαυρούς σου – λύσεις που να σου λύνουν προβλήματα και που, ταυτόχρονα, να μπορείς να εμπιστευτείς. Όταν, λοιπόν, βλέπεις το όνομα KLINEX πάνω σε συσκευασία απορρυπαντικού ρούχων, σίγουρα θα σταθείς μπροστά στο ράφι!

Αυτό το κάνεις επειδή, πρώτον, εμπιστεύεσαι την αγαπημένη αυτή μάρκα, όπως την εμπιστεύεται και η μαμά σου (ενδεχομένως και η γιαγιά σου!), καθώς είναι εδώ και πάνω από 60 χρόνια πολύτιμη σύμμαχος των νοικοκυριών και, δεύτερον, επειδή είναι η πρώτη φορά που λανσάρει απορρυπαντικό ρούχων. Και, για να το κάνει, κάτι θα ξέρει! Να, λοιπόν, τι ξέρει η KLINEX, που πρέπει να μάθουμε κι εμείς: ότι πρόκειται για το πρώτο και μόνο απορρυπαντικό ρούχων με Διπλή Δράση: Υγιεινή & Καθαριότητα στα ρούχα και φυσικά χωρίς χλώριο! Δηλαδή, εκτός από τους λεκέδες απομακρύνει και τα βακτήρια, ενώ είναι εξίσου αποτελεσματικό και στα λευκά και στα χρωματιστά, αφαιρώντας δύσκολους λεκέδες ακόμη και σε χαμηλές θερμοκρασίες.

Έτσι, τουλάχιστον για τα ρουχαλάκια των μικρών σου θησαυρών δεν θα έχεις κανένα λόγο να ανησυχείς! Τα νέα απορρυπαντικά KLINEX κυκλοφορούν σε σκόνη και σε υγρό και διατίθενται σε δύο υπέροχα αρώματα Original και Fresh Clean.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το www.klinex.gr ή τη σελίδα μας στο facebook.