Νέες Πρστατευτικές Επιφάνειες ΙΝΟΜΟ

Νέες Πρστατευτικές Επιφάνειες ΙΝΟΜΟ

Η νέα πραγματικότητα, βάσει νομοθεσίας άλλα και της συνείδησης όλων μας, θέτει ως απαίτηση την απολύμανση όλων των επιφανειών που ερχόμαστε σε επαφή. Στην ΙΝΟΜΟ σε οτιδήποτε κάνουμε αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες των συνεργατών μας που μας στηρίζουν όλα αυτά τα χρόνια, να εκπληρώνουμε τον σκοπό μας και να συνεχίζουμε να ακολουθούμε το όνειρο μας.

ΙΝΟΜΟ προστατευτικές επιφάνειες

Παρακολουθώντας τις εξελίξεις θελήσαμε επιπλέον της αισθητικής και της πρακτικότητας των προϊόντων μας, να εστιάσουμε σε λύσεις που κάνουν την καθημερινότητα των συνεργατών μας απλούστερη και ασφαλέστερη.

inomo επιφάνειες τραπεζιού

Για τον λόγο αυτό δημιουργήσαμε νέα σειρά προϊόντων, τις Προστατευτικές Επιφάνειες ΙΝΟΜΟ για τα τμήματα του FnB και συγκεντρώσαμε εκείνα τα προϊόντα που θα μπορούν να αποτελούν λύσεις για τον εξωτερικό χώρο.

inomo επιπλα

Στόχος της ΙΝΟΜΟ είναι οι πελάτες της να διασφαλίσουν την υψηλή απολύμανση που απαιτείται και να προστατεύσουν συγχρόνως, το προσωπικό, τους πελάτες της επιχείρησής τους και τον εξοπλισμό τους.

inomo επιπλα

H INOMO πραγματοποιώντας εκτεταμένες δοκιμές σε όλα τα προϊόντα διαβεβαιωνεί ότι τα υλικά της ανταποκρίνονται άριστα και αποτελεσματικά σε επαναλαμβανόμενο καθαρισμό από ισχυρά υλικά όπως προϊόντα χλωρίνης, ακόμα και από διαβρωτικά καθαριστικά( viacal, υδροχλωρικό οξύ κ.α.).

Οι νέες Προστατευτικές Επιφάνειες εξατομικεύονται στις ανάγκες κάθε επιχείρησης ή ξενοδοχείου στη διάσταση, το χρώμα αλλά και την υφή.

Λίγα Λόγια για την ΙΝΟΜΟ

ΙΝΟΜΟ εταιρεία σχεδίασης

H INOMO είναι μία εταιρεία σχεδίασης και κατασκευής ειδικών κατασκευών και επίπλων νέας γενιάς, η οποία προσφέρει ανταγωνιστικές λύσεις χρησιμοποιώντας κατά κύριο λόγο το υλικό Fiberglass. Απευθύνεται σε Ξενοδοχειακούς Ομίλους και Αρχιτεκτονικά γραφεία, οι οποίοι αναζητούν ελευθερία σχεδιασμού με οικονομικά ελκυστικό τρόπο, και σε επιχειρηματίες όπου η αισθητική και το design του χώρου πρωταγωνιστούν και αναζητούν αυτόν τον συνδυασμό που έλειπε, ανθεκτικότητα, τιμή, design. Στην ΙΝΟΜΟ δεν υπάρχουν περιορισμοί σχετικά με το μέγεθος, το σχήμα, το χρώμα, την υφή ή το φινίρισμα προσφέροντας σαφή πλεονεκτήματα για ένα ευρύ φάσμα προϊόντων και κατασκευών λόγω των μηδενικών απαιτήσεων συντήρησης, των μηχανικών αντοχών και του μειωμένου βάρους.

H INOMO δραστηριοποιείται στο χώρο της φιλοξενίας και κυρίως στον εξοπλισμό contract πολυτελών Ξενοδοχείων.Το BRAND DNA της ΙΝΟΜΟ είναι εκείνο που την καθιστά και τόσο μοναδική στο κλάδο του design. Ο συνδυασμός αειοφόρων υλικών με καινοτομική σχεδίαση όπως τα floating sunbeds μας και η εξατομικευμένη εμπειρία.