Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

32 μπάλες με 5,99€ - Σούπερ προσφορές για τα Χριστούγεννα από τα ΙΚΕΑ

Τρέξτε να προλάβετε!

32 μπάλες με 5,99€ - Σούπερ προσφορές για τα Χριστούγεννα από τα ΙΚΕΑ
DECO & ΣΠΙΤΙΑ 12.11.2021 10:53
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Μπορεί ακόμα να είναι μέσα Νοέμβρη, ωστόσο σιγά σιγά όλοι έχουν αρχίσει να στολίζουν τα σπίτια τους. Έτσι λοιπόν και η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων ΙΚΕΑ κυκλοφόρησε τη φετινή της συλλογή με στολίδια, σε εξαιρετικές τιμές.

Μπορεί οι τιμές να έχουν αυξηθεί τελευταία (δείτε εδώ), ωστόσο η αλήθεια είναι πως τα ΙΚΕΑ έχουν πολύ προνομιακές τιμές τόσο σε στολίδια όσο και σε χριστουγεννιάτικα δέντρα.

Με μία γρήγορη αναζήτηση που κάναμε για εσένα, εντοπίσαμε τις πιο στιλάτες μπάλες για το δέντρο σου, τις οποίες μπορείς να βρεις μόνο με 5,99€. Αυτή τη στιγμή, τόσο στα φυσικά καταστήματα όσο και στο διαδικτυακό, μπορείτε να βρείτε μία πολύ μεγάλη ποικιλία προϊόντων με τα οποία μπορείτε να στολίσετε με πολύ γουστόζικο τρόπο το σπίτι σας.

Η μεγάλη ποικιλία επιπλέον σας δίνει την δυνατότητα να διαλέξετε στολίδια και ανάλογα με το γούστο σας.

Οι χριστουγεννιάτικες μπάλες από τα ΙΚΕΑ

  • Μήκος: 26 cm
  • Πλάτος: 14 cm
  • Ύψος: 14 cm
  • Διάμετρος: -
  • Καθαρό βάρος : 0.25 kg
  • Μεικτό βάρος: 0.32 kg
  • Ακαθάριστος όγκος: 4.7 l

Μπάλες χριστουγέννων ΙΚΕΑ

Χριστουγεννιάτικο δέντρο στα IKEA με λιγότερο από 10 ευρώ

Τα Χριστούγεννα φτάνουν σιγά σιγά και τα IKEA έχουν τη λύση για εσένα αν ψάχνεις να βρεις ένα φτηνό και διακριτικό δέντρο για να στολίσεις το σαλόνι σου και να του δώσεις έναν γιορτινό τόνο μέσα στην καραντίνα. Τώρα μπορείς να το κάνεις δικό σου με λιγότερο από 10 ευρώ.

Δεν υπάρχει καλύτερη εποχή του χρόνου από τα Χριστούγεννα για να απολαύσεις το σπίτι και να το ντύσεις με τα πιο όμορφα στολίδια. Γεμάτο φωτάκια και διακοσμητικά, το σπίτι γίνεται πιο ζεστό από ποτέ και η διάθεσή σου ανεβαίνει αυτομάτως.

Τα IKEA έχουν στη συλλογή τους ένα σωρό αντικείμενα για τον χώρο σου, τα οποία θα τον κάνουν να ξεχωρίσει. Αν πάλι θες να πάρεις μία ιδέα για το πώς θα στολίσεις το σπίτι σου.

IKEA Χριστουγεννιάτικο δέντρο

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Άνοιξαν τα εστιατόρια των ΙΚΕΑ - Σε ποιους πελάτες απαγορεύεται η είσοδος

"Σεισμός" με την ανακοίνωση της αλυσίδας των ΙΚΕΑ - Μέχρι τις 15 Νοεμβρίου...

Share