Τηλεθέαση 13/2: Τι τηλεθέαση έκανε η Ελεονώρα Μελέτη μετά την περιπέτεια υγείας της κορούλας της;

Ποια είναι τα ποσοστά τηλεθέασης;

Τηλεθέαση 13/2: Τι τηλεθέαση έκανε η Ελεονώρα Μελέτη μετά την περιπέτεια υγείας της κορούλας της;

Όπως κάθε μέρα έτσι και σήμερα το Youweekly.gr, σας φέρνει πρώτο τα νούμερα τηλεθέασης του δυναμικού κοινού, για να έχετε μια εικόνα, για το τι παρακολούθησαν χθες οι τηλεθεατές για την ψυχαγωγία και την ενημέρωσή τους.

Ποιους παρουσιαστές επιβράβευσαν και ποιους έστειλαν στα τάρταρα της τηλεθέασης; Διαβάστε παρακάτω...

Μετά τα μεσάνυχτα:

ΑΝΤ1: The 2night show, 11,4

Alpha: Μετά τα μεσάνυχτα, 16,9

Η Ελεονώρα Μελέτη με την εκπομπή της "Μετά τα μεσάνυχτα", έκανε 16,9%, έναντι στον ανταγωνισμό και τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, ο οποίος σημείωσε 11,4% με το "The 2night show". Η παρουσιάστρια, μετά την περιπέτεια υγείας που είχε με την κόρη της, επέστρεψε δυναμικά και κατέκτησε για ακόμα μια φορά την εμπιστοσύνη του κοινού.

Ελεονώρα Μελέτη: Η νέα φωτογραφία με την κόρη της στο νοσοκομείο - Το συγκινητικό μήνυμα και η «απολογία» της για την εκπομπή

Το μήνυμά τους το βράδυ της Τρίτης


Ακολουθήστε μας και στο instagram
NEWS 12.03.2019 22:17

Η Ελεονώρα Μελέτη ευχαρίστησε τους πάντες για την στήριξη που είχε μετά την περιπέτεια με την κόρη της.

Η παρουσιάστρια ανέβασε μία φωτογραφία από το νοσοκομείο, γράφοντας ένα μακροσκελές μήνυμα. Διαβάστε παρακάτω...


Η μικρή Αλεξάνδρα , προσβλήθηκε από τον ιό Η1Ν1 με την Ελεονώρα Μελέτη έπρεπε να μείνει συνεχώς δίπλα της στο νοσοκομείο.

Η παρουσιάστρια του Alpha απάντησε και για την εκπομπή της, η οποία το βράδυ της Τρίτης δεν θα προβληθεί.

Διαβάστε το μήνυμά της: Το παρακάτω μήνυμα ΔΕΝ είναι ιός (και καλά Black humor ) Σήμερα λίγο «μετά τα μεσάνυχτα» θα μαστε για τελευταίο βράδυ στο δωμάτιο 361, για το λόγο αυτό ο σταθμός θα βάλει επανάληψη της εκπομπής μας καθώς είναι η πρώτη φορά που δεν καταφέρνω να παραδώσω επεισόδιο κάτι που ο Alpha σεβάστηκε απόλυτα λόγω των συνθηκών κ τον ευχαριστώ πολύ γι αυτό.

Από αύριο όμως επιστρέφουμε σπίτι κ το βράδυ της Τετάρτης θα έχει καινούργιες συνεντεύξεις πρώτης προβολής. Θα ήθελα να σας εκφράσω ξανά την αγάπη μου για τα μηνύματα σας. Είναι συγκλονιστικό να διαβάζεις ευχές κ να δέχεσαι ενδιαφέρον κ ενέργεια από ανθρώπους με τους οποίους δεν Γνωριζόμαστε προσωπικά! Περισσότερα από 3,500 μηνύματα τρυφερότητας κ ζεστασιάς δέχτηκε το Αλεξανδρακι απ όλους εσάς ως απάντηση στο χθεσινό story... κατανοείτε πως μέχρι να απαντήσω σε όλα η Αλεξάνδρα θα... «πάει φαντάρος» που λέει κ ο λαός!

Θέλω ωστόσο ο καθένας από εσάς που μας αφιέρωσε λίγο από το χρόνο του για να μας εκφράσει τη σκέψη του, να δεχτεί ως μια προσωπική προς αυτόν, δίκη μου αναφορά, το μήνυμα αυτό. Μπορεί για κάποιους να ακουστεί γραφικό, αλλά για μένα που βοηθήθηκα πολύ από τα λόγια που διάβασα, τις μέρες αυτές, είναι σημαντικό να πω για μια φορά ακόμα ένα εκ βαθέων «ευχαριστώ».