Τα πάνω κάτω στον ΑΝΤ1 με τις Άγριες Μέλισσες

Συνέβη κάτι που δεν περίμενε κανείς

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα πάνω κάτω στον ΑΝΤ1 με τις Άγριες Μέλισσες

Τα πάνω κάτω έχουν έρθει στην prime time ζώνη της τηλεθέασης με τα ποσοστά που σημειώνει η σειρά του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες! Μετά το τέλος του MasterChef σημειώνονται ποσοστά που δεν... έχουν προηγούμενο!

Επί εποχή του ριάλιτι μαγειρικής του STAR οι Άγριες Μέλισσες έβλεπαν 20αρι στα μηχανάκια της AGB κι έκαναν πάρτι αφού το MasterChef συγκέντρωνε μέχρι και 40%! Τώρα όμως που δεν υπάρχει τόσο ισχυρός ανταγωνισμός στην ώρα των 11 παρά το βράδυ η σειρά του ΑΝΤ1 τους έχει εξαφανίσει όλους από τον χάρτη.

Συγκεκριμένα, το βράδυ της Τρίτης 23/6 έφτασε το απίστευτο 33,5 με συγκλονιστικά, επίσης, τέταρτα:26,3-33,8-30,8-38,2-38,3.

Prime time

  • ALPHA: Έλα στη θέση μου 17,4
  • ALPHA: Μην αρχίζεις την Μουρμούρα (Ε) 12,1
  • ALPHA: Greys Anatomy 6.7
  • ΑΝΤ1: Εργαζόμενη γυναίκα 14,4
  • ΑΝΤ1: Πέτα τη φριτέζα 16,3
  • ΑΝΤ1: Άγριες Μέλισσες 33,5
  • STAR: Το άσυλο του τρόμου 9,4
  • ΣΚΑΙ: Θα γίνει της πολυκατοικίας 7,7
  • Mega: Λάκης ο Γλυκούλης 6.6

Δείτε εδώ επίσης ένα σούπερ αποκλειστικό: Αυτό είναι το τέλος της Ελένης

Θα έρθουν τα πάνω κάτω στον ΑΝΤ1 με το σημερινό επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες - Δείτε τι θα συμβεί πριν παίξει στην τηλεόραση

Σημερινό επεισόδιο Άγριες Μέλισσες 24/6 και νούμερα τηλεθέασης 23/6

24/06 Άγριες μέλισσες Επεισόδιο 112

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα χάνουν την γη κάτω απ’ τα πόδια τους, ύστερα απ’ την απόφαση της Δρόσως να δεχτεί την πρόταση του γάμου του Ιορδάνη και να μεγαλώσει εκείνη το παιδί της. Η Μυρσίνη γίνεται έξαλλη με την εξέλιξη αυτή, όμως η Ασημίνα δείχνει σημάδια ψυχολογικής παραίτησης γεγονός που ανησυχεί τον Νικηφόρο. Ο Κυπραίος βρίσκει στο πρόσωπο ενός άντρα απ’ το ένοχο παρελθόν του, την λύση, για να μην αποκαλυφθεί η πραγματική του ταυτότητα στον Νέστορα ενώ η Ελένη βρίσκει ξανά την αισιοδοξία της ύστερα απ’ την δημοσίευση της μελέτης του Θεοτόκη. Παράλληλα αυτή η δημοσίευση αναστατώνει το χωριό και προκαλεί τον πανικό του Δούκα που κατηγορεί ευθέως τον Νικηφόρο πως εκείνος κρύβεται πίσω απ’ το ξεσκέπασμα του σκανδάλου. Την ίδια στιγμή η Θεοδοσία κάνει μια σημαντική αποκάλυψη στον Λάμπρο σε σχέση με την Ελένη ενώ ο Δούκας απειλεί γι’ ακόμα μια φορά τον Τόλλια προκειμένου να στηρίξει τα σχέδια του, στην επερχόμενη αναμέτρηση των υποψήφιων κοινοταρχών. Ο Μελέτης καταρρακωμένος απ’ την αποκάλυψη της Ανέτ πως είναι γιος της και μπροστά στη συνειδητοποίηση πως η Πηνελόπη είναι συγγενής του αποφασίζει να δώσει ένα οριστικό τέλος με τραγικές συνέπειες…