Χιούστον το λύσαμε: Έβαλε "φωτιά" στα νούμερα τηλεθέασης με την εμφάνιση του ο MadClip

Αναλυτικά όλα τα ποσοστά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χιούστον το λύσαμε: Έβαλε

Καλεσμένος στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» βρέθηκε ο MadClip, πραγματοποιώντας μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του εμφανίσεις. Μάλιστα, με την εμφάνιση του, έβαλε "φωτιά" στα νούμερα της τηλεθέασης.

Ο Φάνης Λαμπρόπουλος και o Νικόλας Ράπτης με τις απρόβλεπτες ερωτήσεις τους για ακόμα μια φορά κατάφεραν να δημιουργήσουν την πιο χιουμοριστική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης.

Ποια είναι η μεγαλύτερη σπατάλη που έχει κάνει και έχει μετανιώσει;, Για ποιο λόγο τον πήγαν αυτόφωρο;, Θα έκανε ποτέ κουμπάρο τον TUS και τι έχει να πει για τη μεταξύ τους διαμάχη;, Τι θα έλεγε στον Ερντογάν αν τον είχε μπροστά του;, ήταν μερικές από τις ερωτήσεις που δέχτηκε από τους παρουσιαστές ο MadClip.

Όπως μάλιστα, φαίνεται οι τηλεθεατές θέλησαν να μάθουν τι θα απαντήσει και συντονίστηκαν στον ΑΝΤ1, με αποτέλεσμα να χαρίσουν στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε», υψηλά νούμερα στην τηλεθέαση σε σύγκριση με την περασμένη Παρασκευή.

Αυτά είναι τα νούμερα που σημείωσε στην εκπομπή Χιούστον το λύσαμε ο MadClip

Συγκεκριμένα, η εκπομπή στην Late night ζώνη, σημείωσε 13,6%, ένα πολύ καλό ποσοστό, αφού απέναντι της έπαιζαν δυνατά προγράμματα. Ωστόσο, κατάφερε να βγει μια από τις νικητήριες της βραδιάς.

Late night

  • ΑΝΤ1: Χούστον το λύσαμε 13,6
  • ALPHA: Φως στο τούνελ 16,3
  • STAR: Η κοκκινοσκουφίτσα 7,6
  • Mega: Λατρεμένοι μου γείτονες 2,9
  • Open: In time 6,3
  • Mega: Στο σπίτι με 6

«Σαρώνει» ο Mad Clip - Έγινε γνωστό

Ο αγαπημένος Mad Clip συνεχίζει να σαρώνει με τις μεγάλες επιτυχίες του. Πριν από μερικές εβδομάδες, έγινε γνωστό πως το τραγούδι, το οποίο είχε κυκλοφορήσει πριν από λίγο καιρό, έφτασε το 1 εκατομμύριο views στο Youutbe.

Ο αγαπημένος ράπερ έχει βρει την χρυσή συνταγή και έτσι κάθε κομμάτι του γίνεται αμέσως νούμερο 1! Κάτι αντίστοιχο κατάφερε λοιπόν να κάνει και με το κομμάτι Bonnie and Clyde.

Ο ίδιος ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram τη μεγάλη επιτυχία που έκανε το κομμάτι του και είναι σίγουρο πως αυτή είναι μόνο η αρχή!

Ακούστε το εδώ:

Mad Clip τραγούδι