Στην φωλιά των Κου Κου - τηλεθέαση 6/5: Τα νούμερα της πρώτης ημέρας χωρίς τον Κρατερό

Πώς τα πήγε μόνη της η Κατερίνα Καραβάτου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στην φωλιά των Κου Κου - τηλεθέαση 6/5: Τα νούμερα της πρώτης ημέρας χωρίς τον Κρατερό

Σα βόμβα έσκασε στον χώρο της τηλεόρασης η απόφαση του Κρατερού Κατσούλη να αποχωρήσει από την εκπομπή του STAR, στην Φωλιά των Κου Κου, και συνεπώς από το πλευρό της συζύγου του, Κατερίνας Καραβάτου, πριν καν ολοκληρωθεί η σεζόν.

Τα αποχαιρετιστήριά του λόγια ήταν πολύ συγκινητικά που έκαναν όλο το πλατό και περισσότερο την Κατερίνα να ξεσπάσει σε κλάματα. Ωστόσο, η επόμενη μέρα μετά την αποχώρησή του ξημέρωσε κι έτσι η παρουσιάστρια για πρώτη φορά μετά από τόσα χρόνια καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό χωρίς να έχει στο πλευρό της τον σύζυγό της και τηλεοπτικό της παρτενέρ.

Αναλυτικά τα ποσοστά της εκπομπής "Στην φωλιά των Κου Κου"

Η αποχώρηση αυτή, βέβαια, σύμφωνα με όσα καταγράφηκαν στα μηχανάκια της AGB, φαίνεται πως δεν... ταρακούνησε τους τηλεθεατές αφού δεν σημειώθηκε ούτε αύξηση ούτε μείωση στο δυναμικό κοινό. Για την ακρίβεια η εκπομπή έπαιξε στα συνηθισμένα της φτάνοντας το 12,1%!

Πρωινή ζώνη

  • ΣΚΑΪ: Αταίριαστοι 9.6
  • ΑΝΤ1: Το Πρωινό 9.8
  • Mega: Πάμε Δανάη 3.8
  • ALPHA: T-Live 9.5
  • Open: Ευτυχείτε 20.0
  • STAR: Στην φωλιά των Κου Κου 12.1

Σε τέταρτα πορεύτηκε... κλασικά: 12,1-11,8-13,7-13,2-11,4-10,8-7-8,3-14-16,4-13,4-13,2-13,9.

Αντιθέτως στον ανταγωνισμό εκεί που παρατηρήθηκε υπερβολική πτώση ήταν στα νούμερα του Πρωινού που... έπεσε σε μονοψήφια κάνοντας 9,8% αλλά και στα ποσοστά του Πάμε Δανάη που... χαμηλότερα δεν πάει αφού έκανε 3,8%!

Πρωτιά στην πρωινή ζώνη πήρε η Κατερίνα Καινούργιου με την εκπομπή Ευτυχείτε που σημείωσε το απίστευτο 20%! Άπιαστοι για τους απέναντι...