Survivor All Star: Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Κινδυνεύουν να επιστρέψουν Ελλάδα

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Survivor All Star: Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Αρκετά απολαυστικό ήταν το αποψινό 30/5 επεισόδιο του Survivor all star καθώς είδαμε αρχικά έναν αγώνα μεταξύ Μπλε και Κόκκινης ομάδας, όπου την νίκη τελικά την πήρα οι Μαχητές κάνοντας 2/2.

Αμέσως μετά, οι παίκτες πήγαν για ακόμη μια φορά στον στίβο μάχης για να συναντήσουν την Τούρκικη ομάδα, τον Ατζούν και τον Γιώργο Λιανό και μάλιστα ο Τούρκος παραγωγός και παρουσιαστής αποκάλυψε πως θα είναι Ελληνοτουρκικό το παιχνίδι που θα παίξουν, ωστόσο, δεν θα αγωνιστεί Ελλάδα εναντίον Τουρκίας. Αντιθέτως, θα αγωνιστούν οι Ελληνίδες και οι Τουρκάλες γυναίκες εναντίον των Ανδρών Ελλάδας και Τουρκίας.

Τελικά, τον αγώνα τον κέρδισαν οι άντρες και το έπαθλο ήταν ένας τυχερός τροχός με διάφορα άλλα έπαθλα, όπως για παράδειγμα ταξίδια στην Μύκονο, στην Τουρκία και στο Παρίσι, χρήματα, σκούτερ κτλ.

Μάλιστα, ο Ατζούν δεν άφησε παραπονεμένες τις γυναίκες, μιας και τις προσκάλεσε σπίτι του για φαγητό και ποτό.

Στη συνέχεια, ήρθε η ώρα για το συμβούλιο του νησιού. Μπλε και Κόκκινοι συνάντησαν τον Γιώργο Λιανό προκειμένου να ψηφίσουν έναν Κόκκινο παίκτη προς αποχώρηση, με τον Κωνσταντίνο Βασάλο να βρίσκεται ήδη στον τάκο.

Αυτοί είναι οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τελικά, οι υπόλοιποι δύο παίκτες που κινδυνεύουν να αποχωρήσουν είναι ο Τάκης και η Μελίνα, επιβεβαιώνοντας τα spoils του Youweekly.gr.