Survivor 28/3: ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Αυτή η παίκτρια αποχώρησε οριστικά

Δε θα το πιστέψετε...

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 28/3: ΚΑΙ ΟΜΩΣ! Αυτή η παίκτρια αποχώρησε οριστικά

Μπορεί η σημερινή 28/3 ημέρα για το Survivor να έφερε χαμόγελα στα πρόσωπα των μαχητών μιας και κέρδισαν το έπαλο επικοινωνίας, η συνέχεια του επεισοδίου όμως δεν ήταν τόσο ευχάριστη - δεδομένου ότι ακολούθησε η διαδικασία της μονομαχίας.

Γυναικεία υπόθεση οι στίβοι μάχης με τις Αναστασία Τσερού, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Ευγενία Μπόρλα και Aira Adomaityte να αγωνίζονται σε δυάδες με σκοπό να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι επιβίωσης.

Η παίκτρια που αποχώρησε 28/3 από το Survivor

Μια θα ήταν η άτυχη, που έπρεπε να αποχωριστεί την ομάδα της και τις παραλίες του Άγιου Δομίνικου. Το spoiler του Youweekly.gr δεν έπεσε έξω και εν τέλει η Ευγενία ήταν αυτή που δεν κατάφερε να συνεχίσει στο Survivor...

Η μεγάλη συγκίνηση πριν το έπαθλο επικοινωνίας

Με το άκουσμα της ανακοίνωσης του επάθλου μπλε και κόκκινοι ξέσπασαν σε κλάματα, καθώς σε όλους ανεξαιρέτως έχει λείψει η επαφή με τον έξω κόσμο. Ανάμεσα στα άτομα, που έκαναν δηλώσεις για το έπαθλο και δε μπόρεσαν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους ήταν η Κατερίνα Δαλάκα.

«Θα παλέψουμε πάρα πολύ. Έχω περάσει πάρα πολύ καιρό εδώ και έχω χάσει πάρα πολλές στιγμές από την οικογένειά μου, οπότε...Θα κάνουμε τα πάντα, γιατί ότι κάνουμε ο καθένας εδώ ξεχωριστά νομίζω ότι είναι όλα για την οικογένειά μας και για τους ανθρώπους μας», είπε η Κατερίνα Δαλάκα.