Ο παράδεισος των κυριών (28/3): Τα κροκοδείλια δάκρυα της Βικτώριας - «Δεν ήταν γιος σου, στον φόρτωσε και τον σκότωσε»

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ο παράδεισος των κυριών (28/3): Τα κροκοδείλια δάκρυα της Βικτώριας - «Δεν ήταν γιος σου, στον φόρτωσε και τον σκότωσε»

Τα πάνω κάτω πρόκειται να έρθουν στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Ο παράδεισος των κυριών, που παίζει στον ALPHA. Η Βικτώρια βλέπει τον κλοιό να στενεύει γύρω της και προσπαθεί με όποιον τρόπο μπορεί να καλύψει τα ψέματα της. Όσοι όμως θέλουν την δικαίωση να την στριμώξουν ακόμα περισσότερο, καθώς η δολοφονία του γιου της ήταν το τέλος της!

Οι σημερινές εξελίξεις της σειράς του ALPHA, Ο παράδεισος των κυριών

Επεισόδιο 116

Ο Χριστόφορος υποψιάζεται τη Βικτώρια και ψάχνοντας στο δωμάτιό της βρίσκει τη φωτογραφία που είναι η Βικτώρια, ο Χρήστος, η Δωροθέα, η Αντιγόνη και ο Ιωσήφ και αποφασίζει να ζητήσει εξηγήσεις από τον Χρήστο. Εκείνος αρχίζει να του απαριθμεί όλα τα εγκλήματα της Βικτώριας και του θυμίζει: «Μην ξεχνάς ότι ο Αγης δεν είναι γιος σου. Σε κορόιδευε τόσο καιρό. Τον έκανε με τον Εβραίο και σου τον φόρτωσε».

Δείτε επίσης αποκλειστικό: Καυτό φιλί για Μιράντα και Χριστόφορο - «Δεν έχω πρόβλημα να βρείτε μια συντροφιά»

Ο Χριστόφορος ζητά αποδείξεις για να τον πιστέψει, αρχίζει όμως να αμφιβάλλει για τη Βικτώρια: «Γιατί δεν την κλείνεις φυλακή;», ρωτάει τον Χρήστο κι εκείνος του απαντάει: «Αυτή τη στιγμή μού είναι χρήσιμη εκτός φυλακής».

Στη συνέχεια ο Χριστόφορος αρχίζει να ψάχνει ο ίδιος αποδείξεις, ενώ η ερωτευμένη Στέλλα θα του προσφέρει το πρώτο στοιχείο: «Της κυρίας Βικτώριας είναι οι σφαίρες», του αποκαλύπτει. Φυσικά, όταν έρχεται η στιγμή της απολογίας της, η Βικτώρια πλασάρει στην Αμαλία, τον Σίμο και την Πολυξένη την ιστορία που θέλει να πιστέψουν για τις σφαίρες και τους ζητά να μείνει μεταξύ τους. Παρ’ όλα αυτά, η Πολυξένη και η Αμαλία επιμένουν να παραδοθούν οι σφαίρες στις Αρχές και η Βικτώρια να καταθέσει όσα γνωρίζει.

Δείτε επίσης: Σοκ - Η Στέλλα πετάει την Μιράντα από τη σκάλα