Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Master Chef: Βούρκωσε η Μαρία - Την έστησε στον τοίχο ο Πάνος! (βίντεο)

Τι συνέβη;

Master Chef: Βούρκωσε η Μαρία - Την έστησε στον τοίχο ο Πάνος! (βίντεο)
TV24 08.03.2019 08:33

Η μπλε ομάδα έχασε τη δοκιμασία στο Master Chef και έτσι ο αρχηγός της ομάδας, o Πάνος, έπρεπε να διαλέξει ποιος θα είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση!

Η επιλογή του Πάνου έκανε την συμπαίκτριά του να βουρκώσει. Διαβάστε παρακάτω...

Έτσι, λοιπόν, επέλεξε τη Μαρία και όταν τον ρώτησε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος «γιατί», εκείνος απάντησε: «Θα διαλέξω τη Μαρία σεφ… γιατί θεωρώ ότι η Ασημίνα είχε πολλά λάθη, αλλά η Μαρία είχε περισσότερα. Απλά της Ασημίνας φάνηκαν στο αποτέλεσμα».

Από την άλλη η Μαρία με βουρκωμένα μάτια προσπάθησε να δείξει ότι δεν την πείραξε και τόνισε ότι για εκείνη δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι.

Μaster Chef: Τρελάθηκε ο Ζαχίρ! «Ήταν κακό αυτό που άκουσα!» (βίντεο)

Στο χθεσινό επεισόδιο του Master Chef ο Ζαχίρ δεν μπορούσε να πιστέψει τα όσα άκουσε από τον Πάνο!

Η μπλε ομάδα έχασε στη δοκιμασία στο σημερινό MasterChef και έτσι ο αρχηγός της ομάδας, o Πάνος, ρωτήθηκε από τους κριτές τι έφταιξε και δεν πήγε καλά.

«Αγνοήθηκα από την Ασημίνα, τη Μαρία και ελάχιστα από τον Ζαχίρ» απάντησε ο νεαρός σεφ.

Αυτό ενόχλησε πολύ τον Ζαχίρ, ο οποίος δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά του και είπε: «Δεν ήταν καλή η επίδοσή μου στην ομάδα. Το δέχομαι. Αλλά δε δέχομαι αυτό που είπε ότι τον αγνοούσα! Αυτή τη λέξη πραγματικά δεν περίμενα να την ακούσω από τον Πάνο! Τον έχω σαν αδερφό μου! Οk; Το τι είπε και τι δεν είπε για εμένα δεν αλλάζει ο Πάνος. Απλά αυτό που είπε ήταν κακό!».

Share