The 2night show: Oι καλεσμένοι φωτιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου που θα σαρώσουν σε τηλεθέαση!

Η εμφάνιση πασίγνωστης Ελληνίδας από τα παλιά που θα συζητηθεί!

The 2night show: Oι καλεσμένοι φωτιά του Γρηγόρη Αρναούτογλου που θα σαρώσουν σε τηλεθέαση!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται απόψε στο «The 2night Show» τον Σάκη Κεχαγιόγλου, σε μια αποκλειστική συνέντευξη!

Μετά την πολύκροτη δίκη και την ομόφωνη αθώωση της Ειρήνης Μελισσαροπούλου, μιλάει λεπτομερώς για τη συγκλονιστική ιστορία που βίωσε η 21χρονη που συνελήφθη και φυλακίστηκε στο Χονγκ Κονγκ. Διαβάστε παρακάτω...

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου δεν παραλείπει να αναφερθεί και σε άλλες σοβαρές υποθέσεις που έχουν απασχολήσει την κοινή γνώμη, όπως η υπόθεση ναρκωτικών στο Κολωνάκι καθώς και στις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη.

Ο Σάκης Κεχαγιόγλου καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Καλεσμένος του Γρηγόρη και ο Μιχάλης Ιατρόπουλος. Ο αγαπημένος ηθοποιός μιλάει για τα λάθη, τα πάθη και την απώλεια του πατέρα του, που του στοίχισε, όσο τίποτα άλλο. Αναφέρεται στη νέα σελίδα της ζωή του, μετά το χωρισμό του και αποκαλύπτει πως αισθάνεται, όταν ανεβαίνει γυμνός στη σκηνή, στην παράσταση «Victims» που πρωταγωνιστεί.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος καλεσμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Η Νάταλι Θάνου μιλάει για την επιστροφή της στη μουσική, μετά από 5 χρόνια απουσίας και παρουσιάζει για πρώτη φορά στην εκπομπή το βίντεο κλιπ του καινούργιου της κομματιού «All Again». Αναφέρεται στον μονάκριβο γιο της και αποκαλύπτει την τρελή αδυναμία που του έχει. Τέλος, περιγράφει τα δύσκολα παιδικά χρόνια στη Σερβία κατά τη διάρκεια του πολέμου και μοιράζεται με τον Γρηγόρη περιστατικά που τη συγκλόνισαν.

Η Νάταλι Θάνου καλεσμένη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου: Το προγαμιαίο συμβόλαιο και οι σκληροί όροι!

Πικάντικες αποκαλύψεις έρχονται μέσα από το Youweekly.gr και το Vandas blog για την σχέση του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Νάνσυς Αντωνίου.

Το ζευγάρι διανύει την καλύτερη περίοδο της ζωής του αφού είναι μαζί και αγαπημένοι και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν πως είναι έτοιμοι να πάνε την σχέση αυτή σε άλλο επίπεδο! Διαβάστε παρακάτω...

Όχι, δεν εννοώ τον γάμο ούτε την απόκτηση ενός παιδιού! Το ζευγάρι, όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του Vanda's έχει ξεκινήσει τις διαδικασίες για να υπογράψει ένα προγαμιαίο συμβόλαιο!

Πώς πήραν την απόφαση αυτή;

Το προγαμιαίο συμβόλαιο και οι σκληροί όροι του Γρηγόρη Αρναούτογλου και της Νάνσυς Αντωνίου

Οι δυο τους θέλουν πολύ να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας και να πάνε αυτή την σχέση μακριά όμως το παρελθόν του παρουσιαστή δεν του επιτρέπει να κάνει τα ίδια λάθη! Σύμφωνα με την πηγή μου ο παρουσιαστής αυτή τη φορά αποφάσισε να είναι πολύ προσεκτικός με τα βήματά του και με την κίνηση αυτή κατοχυρώνει πως... αν πάνε στραβά τα πράγματα - αν και κανείς δεν το θέλει αυτό - σε περίπτωση που, όμως, να μην υπάρξουν παρατράγουδα!

Άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον, μάλιστα, του ζευγαριού μου αποκάλυψε πως το συμβόλαιο που θα υπογράψουν είναι πολύ σκληρό, με όρους απαράβατους! Θα διαχωρίζει πλήρως τα περιουσιακά στοιχεία του ζευγαριού και δεν θα αφήνει κανένα περιθώριο για διεκδικήσεις σε περίπτωση χωρισμού!

Αυτός που το ήθελε αυτό, πληροφορίες του Vanda's λένε πως, ήταν ο Γρηγόρης! Από την άλλη, την Νάνσυ δεν την ενδιαφέρει καθόλου όλο αυτό γιατί θέλει απλά να βιώσει τον έρωτά της!

Μπορεί, λοιπόν, ο Αρναούτογλου και η Αντωνίου να πηγαίνουν για γάμο... Ο Αργυρός, πάλι, με την Παπαγεωργίου μάλλον οδεύουν σε χωρισμό μετά τον άγριο καυγά τους στο διαμέρισμα του τραγουδιστή στο Κολωνάκι!