The 2Night Show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Καλεσμένοι έκπληξη!

The 2Night Show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θα υποδεχτεί στο αποψινό «The 2Night Show» στον ΑΝΤ1 πολλούς και ενδιαφέροντες καλεσμένους.

O Χρήστος Κυριαζής σε μια από τις σπάνιες τηλεοπτικές του συνεντεύξεις. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης μιλάει για την πορεία του στη μουσική και τα πάθη που τον οδήγησαν να γράψει τραγούδια. Επίσης, συζητά με τον Γρηγόρη τη σχέση του με τις γυναίκες και περιγράφει το πόσο καθοριστικό ρόλο έχουν παίξει και στη ζωή του αλλά και στην καριέρα του.

The 2Night Show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Ο Φάνης Δέλλιος, ιδρυτής του Συλλόγου Συμπαράστασης σε άτομα με προβλήματα εθισμού «Αρωγή 12+», μιλάει για τον εθισμό του στα ναρκωτικά από την ηλικία των 16 ετών και περιγράφει τη μάχη που έδωσε επί πέντε χρόνια για να καταφέρει να σταθεί νικητής. Ο ίδιος περιγράφει επίσης τη στάση που κράτησαν οι γονείς του και τον ρόλο που διατήρησαν μέχρι τέλους.

The 2Night Show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Επόμενος καλεσμένος του Γρηγόρη Αρναούτογλου είναι ο Γιάννης Φλωρινιώτης ο οποίος συνοδεύεται από την κόρη του.Ο τραγουδιστής μιλάει για την καριέρα του στη μουσική, το γάμο του και αποκαλύπτει τον λόγο που δεν πήρε ποτέ διαζύγιο από τη πρώην σύζυγό του. Τέλος, εξηγεί γιατί πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με τα κοινά και να κατέβει υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στη Θεσσαλονίκη.

The 2Night Show: Οι αποψινοί καλεσμένοι του Γρηγόρη Αρναούτογλου!

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου: Η νέα πόρτα που ανοίγει στην ζωή τους!

Αποκλειστικές και πολύ ευχάριστες πληροφορίες ήρθαν στα γραφεία του Youweekly.gr για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Νάνσυ Αντωνίου! Μια νέα πόρτα ανοίγει στην ζωή τους!

Μέσα από το Vanda's blog θα σας μεταφέρω την ευτυχία που ζει το ζευγάρι της τελευταίες ώρες και δεν το γνωρίζει ακόμα κανείς!

Θα μπω κατευθείαν στο θέμα μου για να μην σας κρατάω σε αγωνία!

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες ο Γρηγόρης Αρναούτογλου την επόμενη τηλεοπτική σεζόν που έρχεται θα απογειωθεί επαγγελματικά και η σύντροφός του δεν μπορούσε να μην χαίρεται με την χαρά του!

Για την ακρίβεια, το κανάλι του ΑΝΤ1 όχι μόνο θα συνεχίσει την συνεργασία του με τον παρουσιαστή αλλά του έκανε και πρόταση να αναλάβει ακόμα ένα project, καινούργιο, που θα τρέξει στο κανάλι!

Θα είναι τηλεπαιχνίδι και οι ιθύνοντες πιστεύουν πως ταιριάζει πολύ στο ύφος του Γρηγόρη και είναι ο ιδανικός για να το αναλάβει!

Η Νάνσυ Αντωνίου, δε, θα συνεχίσει την εκπομπή που κάνει στο ραδιόφωνο μαζί με τον παρουσιαστή για ακόμα μια χρονιά!

Με λίγα λόγια, τα επαγγελματικά και των δυο φαίνεται πως έχουν μπει σε μια τάξη και είναι όλα κανονισμένα για την επόμενη σεζόν! Άρα το μόνο που μένει είναι να βάλουν μπρος για... τον γάμο!