Big Brother: Δεν πάει το μυαλό σας ποιον Έλληνα παρουσιαστή θέλει ο ΣΚΑΙ να το παρουσιάσει!

Ο λόγος για...

Big Brother: Δεν πάει το μυαλό σας ποιον Έλληνα παρουσιαστή θέλει ο ΣΚΑΙ να το παρουσιάσει!

Δεν πάει το μυαλό σας ποιον Έλληνα παρουσιαστή θέλει ο ΣΚΑΙ να παρουσιάσει το Big Brother!

Όπως αναφέρουν πληροφορίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο, ένας Έλληνας παρουσιαστής που παρουσιάζει εκπομπές στο εξωτερικό, δέχθηκε πρόταση να παρουσιάσει το ριάλιτι.

Ο λόγος για τον Νίκο Αλιάγα που έχει λαμπρή πορεία στην Γαλλική τηλεόραση.

Big Brother

Το ριάλιτι θα κάνει πρεμιέρα τον Μάρτιο με τις αιτήσεις συμμετοχών να ξεπερνούν τις 5.000.

Οι ετοιμασίες είναι στην τελική ευθεία και το σπίτι που θα φιλοξενήσει τους παίκτες είναι ήδη έτοιμο στην Ολλανδία προς έγκριση καθώς τα δικαιώματα του Big Brother ανήκουν στον Ολλανδό παραγωγό Γιον Ντε Μολ.

Δείτε γιατί θα γίνουν εκτός Ελλάδας τα γυρίσματα

Big Brother: Αυτή θα είναι η παρουσιάστρια; Η δημόσια απάντηση της!

Αυτή θα είναι η παρουσιάστρια του Big Brother; Τι απάντησε δημόσια στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» στον ΣΚΑΙ;

Στις τηλεοπτικές μας οθόνες επιστρέφει το πιο επιτυχημένο ριάλιτι της τηλεόραση και πολλά είναι τα ονόματα που έχουν ακουστεί για την παρουσίαση.

Μεταξύ αυτών και της Κατερίνας Λάσπα η οποία ερωτήθηκε αν θα είναι η παρουσιάστρια...

Big Brother: Πότε θα γίνει η επίσημη πρεμιέρα!

«Υπάρχει, ναι, περίπτωση να κάνω κάτι σύντομα και θα το χαρώ πάρα πολύ” πρόδωσε με χαμόγελο η παρουσιάστρια. Όταν ο δημοσιογράφος, όμως, την ρώτησε για την επιστροφή του Big Brother, η Κατερίνα Λάσπα σημείωσε: “20 χρόνια έχει να βγει και αυτό… Ε, αυτό έχει να βγει 20 χρόνια, εγώ έχω να βγω 12 χρόνια σε κανάλι…”.

Υπάρχουν μεγάλες τροποποιήσεις έτσι όπως έρχεται ανανεωμένο, θέλω να πω και να ξέρετε” τόνισε με νόημα η παρουσιάστρια, προσθέτοντας: “Πολλές λεπτομέρειες ξέρετε, πως γίνεται αυτό; Τέλοσπαντων να είμαστε γεροί και θα ήθελα πραγματικά να ολοκληρωθεί κάτι».

Big Brother παρουσιάστρια