Έρωτας μετά: Χαμός στο σημερινό επεισόδιο (25/2) - O Ηλίας συνεχίζει να διεκδικεί τη θέση στην οικογένεια Δούκα

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έρωτας μετά: Χαμός στο σημερινό επεισόδιο (25/2) - O Ηλίας συνεχίζει να διεκδικεί τη θέση στην οικογένεια Δούκα

Χαμός και στο σημερινό επεισόδιο (25/2) της σειράς 'Έρωτας μετά". Ενώ ο Ηλίας συνεχίζει να διεκδικεί τη θέση στην οικογένεια Δούκα, και παράλληλα η Ηλέκτρα προσπαθεί να διαχειριστεί όλες τις αλλαγές για τον εαυτό της αλλά να μπορέσει να σταθεί και δίπλα στο Χρήστο.

Αναλυτικά όσα θα δούμε σήμερα στον ALPHA

Τρίτη 25 Φεβρουαρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 71

Ο Χρήστος βρίσκει το μυστήριο άντρα σκοτωμένο στο σπίτι του. Την ίδια στιγμή αρχίζουν να έρχονται στα κινητά όλων βίντεο με την Άννα να τους μιλάει και να τους λέει περίεργα πράγματα. Όλα δείχνουν ότι κάποιος τη βάζει να τα λέει αυτά, την τραβάει βίντεο και τα στέλνει σε όλους τους εμπλεκόμενους στην υπόθεση. Ο Γιώργος τίθεται σε διαθεσιμότητα. Δεν μπορεί πλέον να ασχοληθεί με την υπόθεση. Το πλήγμα είναι βαρύ. Ενώ ο Ηλίας συνεχίζει να διεκδικεί τη θέση στην οικογένεια Δούκα, και παράλληλα η Ηλέκτρα προσπαθεί να διαχειριστεί όλες τις αλλαγές για τον εαυτό της αλλά να μπορέσει να σταθεί και δίπλα στο Χρήστο. Η Βαγγελιώ κάνει απόπειρα αυτοκτονίας και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Από εκεί θα προσπαθήσει να δραπετεύσει.

Οι εξελίξεις ήταν "φωτιά" στο Έρωτας μετά" με τα νούμερα του Alpha να απογειώνονται! Δες που "έφτασαν".

Τι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο του Έρωτας Μετά - Χαμός στην συνέχεια της σειράς ακόμα μια φορά

Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου, στις 21:50

Επεισόδιο: 72

Ο Χρήστος είναι ύποπτος για τη δολοφονία του τύπου που του άφηνε τα σημειώματα. Εν τω μεταξύ τα βίντεο με την Άννα συνεχίζουν να έρχονται στα κινητά όλων, ενώ ο άντρας που κρατάει την Άννα αποκτάει όλο και μεγαλύτερη οικειότητα μαζί της. Η έρευνα είναι σε εξέλιξη, αλλά τα χέρια του Γιώργου δεμένα, αφού βρίσκεται ακόμα σε διαθεσιμότητα. Ο Δημήτρης πάει και βρίσκει τον Κωνσταντίνο και του επιτίθεται. Τη σκηνή την βλέπει η Άντι και του ζητάει εξηγήσεις, αλλά κανείς δεν αποκαλύπτει την αλήθεια για την ταυτότητα του Δημήτρη. Ο Αποστόλης συναντάει τον Παπαδόπουλο και του αναθέτει να ψάξει για την Άννα.