Αν ήμουν πλούσιος: Ο Βρανάς παθαίνει εγκεφαλικό και προκαλεί πανικό! - Χαμός σήμερα (28/2)

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αν ήμουν πλούσιος: Ο Βρανάς παθαίνει εγκεφαλικό και προκαλεί πανικό! - Χαμός σήμερα (28/2)

Καταιγιστικές εξελίξεις μας περιμένουν και σήμερα (27/2) στη σειρά 'Αν ήμουν πλούσιος". Διαβάστε όλα όσα θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο! Ο Βρανάς παθαίνει εγκεφαλικό και τα πράγματα περιπλέκονται!

Χαμός θα γίνει και στο επεισόδιο αυτής της Παρασκευής με τα πράγματα να γίνονται άνω - κάτω για τους ήρωες της σειράς του ΑΝΤ1. Η Φρόσω και ο Θεοχάρης προσπαθούν να βγάλουν άκρη με τον Βρανά, καθώς δεν καταλαβαίνουν ότι έπαθε εγκεφαλικό... μέχρι να επέμβει ο Σωτήρης! Τα πράγματα ωστόσο θα γίνουν πραγματικά άνω κάτω όταν εκείνος θα συνέλθει! Την ίδια ώρα μια φωτιά έρχεται να αναστατώσει τους ήρωες της σειράς. Τι θα κάνει η Δάφνη με το συσσίτιο;

Αναλυτικά όλα όσα θα δούμε σήμερα στον ANT1

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟΥ 115

Ο Βρανάς παθαίνει εγκεφαλικό, η Φρόσω και ο Θεοχάρης προσπαθούν να καταλάβουν τι του συμβαίνει, ενώ ο Σωτήρης είναι αυτός που επεμβαίνει και τον πηγαίνει στο νοσοκομείο. Η Δάφνη συνεχίζει να αποφεύγει ερωτικά τον Αλέξη, ενώ κάνει τις τελευταίες ετοιμασίες για το συσσίτιο που οργανώνει στον χώρο της, στον οποίο, όμως, θα ξεσπάσει φωτιά!

Βρανάς Αν ήμουν πλούσιος

Θα γίνει χαμός σήμερα (28/2), με το εγκεφαλικό του Βρανά, στο "Αν ήμουν πλούσιος" - Προκαλεί πανικό!

Την ίδια ώρα, η Μόνικα και τα παιδιά γιορτάζουν την... αποβρανοποίηση της οικογένειας, μέχρι τη στιγμή που η Μόνικα μαθαίνει τα δυσάρεστα νέα για τον Φίλιππο, ενώ ο Μουρούνας και η Μελίνα ανησυχούν μήπως ο Βρανάς χαλάσει τα σχέδιά τους με αυτό που έπαθε... Παρόλο που ο Βρανάς συνέρχεται, είναι πλέον ένας νέος Βρανάς που προκαλεί σε όλους πανικό. Και μάλιστα στον καθένα για διαφορετικό λόγο.

Δείτε και ποιο πρόσωπο εισβάλει στη σειρά "Αν ήμουν πλούσιος". Μας περιμένουν εκπλήξεις!