Έλα στη θέση μου: Χαμός σήμερα (4/3) - Η Φλωρέτα βλέπει κάτι που της φέρνει ανησυχία!

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έλα στη θέση μου: Χαμός σήμερα (4/3) - Η Φλωρέτα βλέπει κάτι που της φέρνει ανησυχία!

Χαμός θα γίνει και στο σημερινό επεισόδιο (4/3) της σειράς "Έλα στη θέση μου" με την Φλωρέτα να βλέπει κάτι στο κινητό του Σήφη, που της φέρνει ανησυχία! Διαβάστε όλα όσα μας περιμένουν σήμερα.

Αναλυτικά όσα θα δούμε στον Alpha

Τετάρτη 04 Μαρτίου – Επεισόδιο 113

Η Ζωγραφιά μαθαίνει ότι η Φλωρέτα ήταν παντρεμένη με τον Αντρέα. Η Σύλβια προσπαθεί να ζωντανέψει το ειδύλλιο Θοδωρή-Μπεάτας, ενώ η Ρενάτα αναθέτει στο Μίμη να παρακολουθήσει τον Αχιλλέα. Παράλληλα, ο Ζούβας πανηγυρίζει την επιτυχία της Βιοσοφούλας και προσπαθεί να ψαρέψει το Σήφη, για να δει τι τρέχει με τη Φαίη. Πώς θα εξελιχθεί η παρακολούθηση του Αχιλλέα από τη Λατάνια και το Μίμη; Τι βλέπει η Φλωρέτα στο κινητό του Σήφη και ανησυχεί; Θα βγει ο Αχιλλέας με την Εβίτα; - Και μιας και μιλάμε για το"Έλα στη θέση μου δείτε και ποιος ηθοποιός της σειράς είπε ότι "δεν είναι ωραίο να φτύνεις εκεί που τρως"!

Χαμός και στο επόμενο επεισόδιο (5/3) της σειράς "Έλα στη θέση μου" - Ο Μάρκος προσπαθεί να μάθει περισσότερα από την Φλωρέτα!

Πέμπτη 05 Μαρτίου – Επεισόδιο 114

Η Σύλβια πείθει την Μπεάτα να κάνει μια προσπάθεια γνωριμίας με το Θοδωρή. Ο Αχιλλέας πετάει σπόντες στη Ρενάτα για μια έκπληξη στο βραδινό πάρτι. Ο Μάρκος προσπαθεί να μάθει περισσότερα για τον Αντρέα από την Φλωρέτα αλλά μάταια. Ο Βλάσης προσπαθεί γι’ ακόμη μια φορά να ξεκαθαρίσει τα πράγματα με τη Μαρίνα. Η Σύλβια στο πάρτι ανυπομονεί να δει την φωτογραφία της. Τι θα συμβεί όταν ο Αχιλλέας εμφανιστεί στο πάρτι με την Εβίτα; Τι σκοπεύει να πει ο Μάρκος στη Ρενάτα σχετικά με τη σχέση τους;