Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μάρθα βρίσκει ξανά την εαυτό της με απρόβλεπτες συνέπειες!

Σήμερα θα παίξει παλιό επεισόδιο αλλά εμείς σας έχουμε τη συνέχεια μόνο εδώ!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Γυναίκα χωρίς όνομα: Η Μάρθα βρίσκει ξανά την εαυτό της με απρόβλεπτες συνέπειες!

Χαμός μας περιμένει στη σειρά "Γυναίκα χωρίς όνομα' καθώς η Μάρθα θα αρχίσει να βρίσκει πάλι τον εαυτό της, με συνέπειες που κανείς δεν θα έχει προβλέψει!

Μπορεί αυτές τις ημέρες να παίζονται σε επανάληψη τα επεισόδια της σειράς του ANT1, λόγω και του κορωνοϊού. ωστόσο εμείς σας έχουμε την "καυτή" συνέχεια!

Πολλά είναι αυτά που μας περιμένουν στο 125ο επεισόδιο της σειράς. Ο Νίκος προσπαθεί να αποφύγει την εξέταση DNA, ενώ την ίδια ώρα Η Μαρίνα αναζητά μια λύση, πράγμα ωστόσο που δεν φαίνεται να κάνει και ο Φώτης, ο οποίος θέλει να μείνουν τα πράγματα όπως έχουν.

Ο Αργύρης από την άλλη θα δεχτεί τις πιέσεις της Εύας και πλέον δεν αντέχει τις απαιτήσεις της πρώην συζύγου του. Μια μεγάλη ανατροπή θα φέρει δε και ένα τηλεφώνημα που θα κάνει ο Γεωργίου. Τι θα γίνει όταν η Μάρθα βρει και πάλι τον εαυτό της;

Ποιες θα είναι οι συνέπειες όταν η Μάρθα αρχίζει αν βρίσκει τον εαυτό της; - Χαμός στο Γυναίκα χωρίς όνομα!

ΠΕΡΙΛΗΨΗ 125

Ο Νίκος καταφέρνει να αποφύγει την εξέταση DNA που θα αποδείκνυε ποιος είναι ο πραγματικός δολοφόνος της συζύγου του. Η Μαρίνα προσπαθεί να βρει μια λύση, σε αντίθεση με τον Φώτη, που προτιμά να μείνουν τα πράγματα όπως είναι, αφού ο Νίκος δεν παρέδωσε την φωτογραφία που αποκαλύπτει το ένοχο παρελθόν της Μαρίνας και την πραγματική της ταυτότητα. Η Εύα πιέζει τον Αργύρη, ο οποίος έχει αρχίσει να χαίρεται τις στιγμές με τον γιο του, αλλά δεν μπορεί να διαχειριστεί τις διαρκώς αυξανόμενες απαιτήσεις της πρώην συζύγου του.

Η Μάρθα αρχίζει και πάλι να βρίσκει τον παλιό της εαυτό, με συνέπειες που κανείς δεν μπορεί να προβλέψει… Η Κάτια επισκέπτεται την Εύα και μαθαίνει τυχαία όλη την αλήθεια για τον πραγματικό στόχο της Εύας και του Γιάννη… Ένα τηλεφώνημα του Γεωργίου, που θέλει πλέον να παραδοθεί, ανατρέπει για άλλη μια φορά τα πάντα… Σας έχουμε και "καυτό" spolier για τη σειρά. Τι μας περιμένει στο Γυναίκα χωρίς όνομα;