Χάος στις Άγριες Μέλισσες απόψε 27/5 - Η Ασημίνα χτυπά την Δρόσω

Της δείχνει το σκληρό πρόσωπο της! Αποκλειστικά πλάνα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Χάος στις Άγριες Μέλισσες απόψε 27/5 - Η Ασημίνα χτυπά την Δρόσω

Το απόλυτο χάος θα επικρατήσει απόψε το βράδυ 27/5 στην δραματική επιτυχημένη σειρά Άγριες Μέλισσες. Η Ασημίνα δείχνει το σκληρό πρόσωπό της στην Δρόσω και σε μια έντονη συζήτηση τους θα την χτυπήσει.

Οι εξελίξεις στην σειρά είναι καταιγιστικές και θα σας σοκάρουν. Τι θα δούμε σήμερα στον ΑΝΤ1;

Άγριες Μέλισσες εξελίξεις 27/5

ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 96

Η Ελένη, με τη βοήθεια του Προύσαλη και του Κυπραίου, προσπαθεί να βρει τρόπο να πλησιάσει την Βασούλα με σκοπό να την πείσει ν’ αφήσει τον άντρα της. Η Ασημίνα δείχνει όλο και πιο έντονα τη σκληρή της πλευρά στην Δρόσω, κατηγορώντας την πως, τη νύχτα του φόνου πλησίασε τον Σέργιο ερωτικά. Ο Κωνσταντής αποκαλύπτει στον Δούκα ότι προσέλαβε τον Δημητράκη ως δόλωμα για να παγιδέψει τον Κλεομένη κι εκείνος γίνεται έξαλλος με το ανόητο όπως θεωρεί σχέδιό του.

Ωστόσο, μια εξέλιξη «βόμβα» πρόκειται να σκάσει στα επόμενα επεισόδια της σειράς «Άγριες Μέλισσες». Μια επιστροφή από τα παλιά θα ξεκινήσει τον εφιάλτη της Βιολέτας. Το αποκλειστικό είναι... φωτιά...

Η Ουρανία απαιτεί από τον Κυριάκο να φύγει απ’ το σπίτι κι αυτός αναγκάζεται να υποχωρήσει. Η Μάρθα ομολογεί στον Κυπραίο πως νιώθει όμορφα κοντά του, αυτός όμως την απωθεί ευγενικά, ενώ την ίδια στιγμή ο Βασταρδής προσπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία να παρατήσει τον Λάμπρο και να φύγει μαζί του.

Ωστόσο, η αρχή του τέλους έχει ξεκινήσει για την οικογένεια Σεβαστού, που μετά από πολλά χρόνια τρομοκρατίας και κυριαρχίας έρχεται αντιμέτωπη με την αγανάκτηση των κατοίκων του χωριού οι οποίοι τους "καίνε"! Το TV24 σας έχει όλο το ρεπορτάζ "βόμβα".

Δείτε τα αποκλειστικά πλάνα του Πρωινού για τις Άγριες Μέλισσες με την Ασημίνα να χτυπά την Δρόσω