Άγριες Μέλισσες: Συντετριμμένη η Ελένη - Η μεγάλη απόφαση μετά το θάνατο της...

Οι εξελίξεις πριν παιχτούν στην τηλεόραση!

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Συντετριμμένη η Ελένη - Η μεγάλη απόφαση μετά το θάνατο της...

Συντετριμμένη θα δούμε στο σημερινό 17/11 επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες, την Ελένη. Η οποία μετά το θάνατο της Φωτεινής, πρέπει να πάρει μια μεγάλη απόφαση.

Αυτή είναι η απόφαση που πρέπει να πάρει η Ελένης στις Άγριες Μέλισσες

Τρίτη 17 Νοεμβρίου

Η Ελένη, συντετριμμένη από τον θάνατο της Φωτεινής, αποχαιρετά και τη Χριστίνα που φεύγει με τον Νικόλα. Η Χατζίδου και η Ελένη μένουν μόνες τους ν’ αποφασίσουν τι θα κάνουν από ‘δω και πέρα. Ο Βόσκαρης δεν έχει κανένα σύμμαχο πια, ενώ κινδυνεύει να χάσει τη θέση του. Ο Δούκας καταρρακώνεται καθώς βλέπει πως ο γιος του έχει στραφεί για τα καλά εναντίον του. Η Μυρσίνη, όμως, έρχεται να τον εμψυχώσει και να του δώσει μια λύση στο πρόβλημα.

Η Δρόσω έρχεται αντιμέτωπη με τον Τάκη και του αποκαλύπτει πως τα ξέρει όλα και είναι αποφασισμένη να συνεχίσει να δουλεύει. Ο Κωνσταντής αποφασίζει να κρατήσει κι αυτός τα χωράφια του και κατεβαίνει με τον Μελέτη στην Αθήνα για δουλειές. Εκεί, θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη.

Χαμός στο διαδίκτυο επικράτησε με την Ελένη από την σειρά, η αλλιώς με την Μαρία Κίτσου. Δεν φαντάζεστε τι την τσάκωσε η κάμερα να κάνει.

Άγριες Μέλισσες: Spoiler για το ρόλο της Μαρίας Κίτσου - Φωτογραφία της Ελένης μέσα από το νοσοκομείο

Η πλέον αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 είναι αναμφίβολα οι Άγριες Μέλισσες. Επειδή ξέρουμε ότι ανυπομονείτε για τα καινούργια επεισόδια της επόμενης εβδομάδας, σας έχουμε spoiler με φωτογραφίες από το νοσοκομείο.

Η Ελένη μαζί με τις άλλες κρατούμενες προσπαθούν να γλιτώσουν από τους χωροφύλακες. Μία από αυτές όμως αποφασίσει να θυσιαστεί για τις υπόλοιπες προκαλώντας την έκπληξη όλων. Το ερώτημα όμως είναι αν αυτή η θυσία καταφέρει τελικά να γίνει σανίδα σωτηρίας για την Ελένη και τις άλλες δυο κρατούμενες.

Η Ελένη, είναι φανερά στεναχωρημένη με τον θάνατο της Φωτεινής και αποχαιρετά τη Χριστίνα που φεύγει με τον Νικόλα. Η Χατζίδου και η Ελένη μένουν μόνες τους και προσπαθούν να βρουν μια λύση με το τι τελικά θα κάνουν. Ο Βόσκαρης δεν έχει κανένα σύμμαχο πια και ταυτόχρονα κινδυνεύει να χάσει και τη θέση του. Φόβος στις Άγριες Μέλισσες με την οργή της Ελένης!

Το fan page agriesmelissesfp της σειράς έβγαλε στην φόρα φωτογραφίες με την Ελένη μετά την απόδραση αλλά και από το νοσοκομείο με τον Λάμπρο και το γιατρό της. Στο νοσοκομείο θα βρεθεί λόγω του τραυματισμού της ενώ παράλληλα προσπαθεί να σώσει την κόρη του υπουργού που τελικά θα είναι το κλειδί της ελευθερίας της.

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες από τα επόμενα επεισόδια:

άγριες μέλισσες spoiler φωτογραφία από το νοσοκομείο

άγριες μέλισσες spoiler φωτογραφίες

άγριες μέλισσες spoiler