Ξεφεύγει η κατάσταση στις Άγριες Μέλισσες - Στο χείλος του γκρεμού η Σοφούλα! Η αποκάλυψη που την τρελαίνει

Ένα βήμα, μια ακόμα τραγωδία σήμερα 24/11

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεφεύγει η κατάσταση στις Άγριες Μέλισσες - Στο χείλος του γκρεμού η Σοφούλα! Η αποκάλυψη που την τρελαίνει

Στο σημερινό 24/11 επεισόδιο της σειράς Άγριες Μέλισσες η κατάσταση θα αρχίσει να ξεφεύγει εντελώς με την Σοφούλα να πρωταγωνιστεί στο ντόμινο εξελίξεων που θα ακολουθήσει μετά την αποκάλυψη του με ποιον είναι πραγματικά ερωτευμένη!

Τρίτη 24 Νοεμβρίου

Το σχέδιο του Τάκη για να βγάλει εύκολα χρήματα όχι μόνο στέφεται από αποτυχία αλλά βάζει σε κίνδυνο τη δικιά του ζωή και της Δρόσως. Ο Μπάμπης προσλαμβάνεται από τον Μελέτη και τον Κωνσταντή ενώ ο Τόλλιας μαθαίνει με ποιον πραγματικά είναι ερωτευμένη η Σοφούλα και η κατάσταση κινδυνεύει να εκτροχιαστεί.

Η Πηνελόπη αποφασίζει να δώσει μια ευκαιρία στη σχέση της με τον Αλέξη και το νέο πέφτει σαν βόμβα στο σπίτι των Σεβαστών. Η Δρόσω δέχεται να κάνει ένα σημαντικό βήμα στη σχέση της με τον Τάκη ενώ η Ελένη μαθαίνει ένα αναπάντεχο νέο, που θ’ αλλάξει τη ζωή της.

Διαβάστε εδώ τι θα γίνει στο αυριανό επεισόδιο της σειράς!

Άγριες Μέλισσες: Φωτιά και λάβρα η "Σοφούλα" που θα αναστατώσει την ζωή του Λάμπρου - Φωτογραφίες με μαγιό

Όπως είναι ήδη γνωστό σε λίγα επεισόδια από τώρα οι Άγριες Μέλισσες θα ολοκληρωθούν και οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν τι γίνεται στο Διαφάνι 6 χρόνια μετά! Εκεί θα εμφανιστεί η Σοφούλα που θα αναστατώσει την ζωή του Λάμπρου. Δείτε παρακάτω τις πιο αισθησιακές φωτογραφίες που έχει ανεβάσει μέχρι στιγμής στο instagram.

Πιο συγκεκριμένα η μεγάλη κόρη του Περικλή Τόλλια, ο οποίος, έξι χρόνια μετά θα γίνει και πάλι ο τοπικός άρχοντας του χωριού, αφού θα αναλάβει ξανά, τα ηνία, ως κοινοτάρχης, έχει γίνει μια όμορφη κοπέλα, η οποία νιώθει ερωτικά σκιρτήματα για τον Λάμπρο, τον οποία ερωτεύεται, σφόδρα και αρχίζει να διεκδικεί έντονα την καρδιά του.

Μάλιστα η Σοφούλα στις Άγριες Μέλισσες μαθαίνει δίπλα στη Ρίζω και εκπαιδεύεται για να γίνει μαία.

Ποια ηθοποιός όμως θα υποδυθεί την Σοφούλα στις Αγριες Μέλισσες; Σύμφωνα με πληροφορίες μας αυτή θα είναι η Βίκυ Διαμαντοπούλου.

Η ηθοποιός αποφοίτησε από το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών της Σχολής Καλών Τεχνών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. Φοίτησε στη Δραματική Σχολή του Νέου Ελληνικού Θεάτρου Γιώργος Αρμένης ενώ στην τηλεόραση έκανε το τηλεοπτικό της ντεμπούτο συμμετέχοντας στην κωμική σειρά του Ant1 «Daddy Cool» .

Φωτογραφίες της "Σοφούλας" που θα μπει στις Άγριες Μέλισσες