Πασίγνωστη τραγουδίστρια «εισβάλλει» στη Μουρμούρα - Αυτόν τον ρόλο θα έχει

Δεν σας πάει ο νους

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Πασίγνωστη τραγουδίστρια «εισβάλλει» στη Μουρμούρα - Αυτόν τον ρόλο θα έχει

Μια πασίγνωστη Ελληνίδα τραγουδίστρια εισβάλλει στη σειρά «Μην αρχίζεις την μουρμούρα» με σκοπό να ενώσει τα ζευγάρια.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Πρωινού και τον δημοσιογράφο Αλέξη Μίχα, στα επόμενα επεισόδια θα απολαύσουμε ένα πολύ αγαπητό πρόσωπο από τον χώρο της σόου μπιζ.

Ο λόγος για την.. Καίτη Γαρμπή η οποία πριν από χρόνια είχε συμμετάσχει με επιτυχία σε ένα επεισόδια από τη σειρά “7 Θανάσιμες Πεθερές”.

Η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στο χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της σειρά και πρόκειται να υποδυθεί τον.. εαυτό της ενώ πριν λίγες μέρες φωτογραφήθηκε χωρίς μακιγιάζ!

Εκτός όμως από αυτό, θα προσπαθήσει να ενώσει όλα τα ζευγάρια.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από το Πρωινό

Ο Alpha έδιωξε ηθοποιό της σειράς Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα

Από την σειρά «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα», ο ALPHA έδιωξε ηθοποιό ο οποίος είχε κάνει ήδη 2 γυρίσματα για τα νέα επεισόδια που ήταν να προβληθούν στον αέρα του σταθμού.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Μοθωναίο, τον οποίο φέτος απολαμβάνουμε στο Πρωινό σε ρόλο παρουσιαστή. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος μέσα από την εκπομπή.

«Εγώ όταν ήρθαν ήμουν πολύ αθώος και λέω «θα είμαι στον ΑΝΤ1, με αφήνουν και στον Alpha να πάω στο Μην αρχίζει τη μουρμούρα». Ήμουν πολύ χαρούμενος. Τελικά, με έδιωξαν και από εκεί. Δεν καταλαβαίνω. Εγώ νόμιζα ότι ήταν όλα πολύ καλά. Δεν είχα υπογράψει, είχαμε κάνει 2 επεισόδια και στο τέλος του επεισοδίου έβγαινα από την πόρτα», αποκάλυψε. Πασίγνωστη παρουσιάστρια εισβάλλει στη σειρά!

Μαρία Χάνου: Η Βέλη από την Μουρμούρα μας ξεναγεί στο σπίτι της - Αποκάλυψε τον συγκάτοικο της

Η Μαρία Χάνου ή αλλιώς Βέλη από το Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της στη Φωλιά των Κου Κου και μας ξενάγησε.

Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί για ακόμα μια σεζόν στην επιτυχημένη σειρά του Alpha με συμπρωταγωνιστή τον Σπύρο Χατζηαγγελάκη ή αλλιώς Άγγελο.

Αυτή τη φορά η Μαρία άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και μας ξενάγησε στο όμορφο σπίτι της. Ο συγκάτοικός της όπως δηλώνει είναι ο αγαπημένος της σκύλος και πλέον έχει νέο χόμπι την κηπουρική όπου την ξεκίνησε στην προηγούμενη καραντίνα.