Καφέ της Χαράς (29/1): Η συμπεριφορά της Βάλιας μπερδεύει τη Χαρά

Η εμφάνιση του Ιάσονα έχει φέρει τα πάνω κάτω στο χωριό

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Καφέ της Χαράς (29/1): Η συμπεριφορά της Βάλιας μπερδεύει τη Χαρά

Η αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Καφέ της Χαράς, επιστρέφει απόψε (29/1) με ένα νέο επεισόδιο, στο οποίο θα δούμε πως η παράξενη συμπεριφορά της Βάλιας έχει μπερδέψει την Χαρά και της έχει επισκιάσει την ευτυχία της με τον Ιάσονα.

Τι θα δούμε σήμερα (29/1) στο Καφέ της Χαράς

Ο Ιάσονας έχει πάρει όλο το χωριό με το μέρος του, έχοντας υποσχεθεί δουλειές και κέρδη. Είναι γοητευτικός, έξυπνος, μορφωμένος, ευκατάστατος και όλα δείχνουν ότι, επιτέλους, η Χαρά βρήκε τον τέλειο άντρα! Ως αποκορύφωμα, ο Ιάσονας που έχει αντιληφθεί ότι το χωριό τις συμβιώσεις και άλλες μοντερνιές δεν τις σηκώνει, ζητάει σε γάμο τη Χαρά μπροστά στον Πώποτα και όλους τους χωριανούς.

Καφέ της Χαράς νέο επεισόδιο 29/1

Ο Πώποτας χάνει κατά κράτος! Δεν μπορεί να εμποδίσει την επένδυση του Ιάσονα και η γυναίκα, που δεν έχει ξεπεράσει μέχρι σήμερα, δείχνει πιο ευτυχισμένη από ποτέ. Μόνο η περίεργη συμπεριφορά της Βάλιας ρίχνει σκιά στην ευτυχία της Χαράς… Δείτε εδώ τι θα συμβεί με τη συνέχεια της σειράς.

Καφέ της Χαράς: Επιστρέφει στη σειρά ο Μπίλι!

Το Καφέ της Χαράς, έχει κλέψει τις εντυπώσεις με το remake και την συνέχεια της ιστορίας. Ωστόσο κάποιοι χαρακτήρες δεν έχουν εμφανιστεί. Τώρα επιστρέφει στη σειρά ο Μπίλι.

Η κωμική σειρά Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει την Παρασκευή 15 Ιανουαρίου με νέα επεισόδια, στα οποία θα δούμε ακόμη περισσότερες εκπλήξεις, ανατροπές, αλλά και έκτακτες εμφανίσεις, είτε προσώπων που έχουμε ξαναδεί στο παρελθόν είτε καινούργιων.

Ένα από αυτά που συμπεριλαμβάνονται στην πρώτη κατηγορία, σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού “TV O Clock” και ρεπορτάζ του Παναγιώτη Μουλόπουλου, είναι ο Δημήτρης Τσακάλας.

Ο ηθοποιός, τον οποίο είχαμε δει στους τρεις πρώτους κύκλους της σειράς να υποδύεται τον Μπίλυ, ήρθε σε συμφωνία με τους δημιουργούς για να επιστρέψει στο Κολοκοτρωνίτσι για δύο επεισόδια. Να σημειώσουμε πως, λίγες εβδομάδες πριν την πρεμιέρα, η ηθοποιός που υποδύεται την γυναίκα του Φούρναρη είχε ατύχημα.

καφέ χαράσ